Robbie Williams, dezvăluiri cutremurătoare. Artistul a încercat să se sinucidă: „Este ca în acele coșmaruri”

.

Robbie Williams s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală după ce a devenit cunoscut în adolescență, pe când făcea parte din trupa Take That. Din cauza presiunii faimei, artistul a început să consume alcool și droguri și chiar a încercat să se sinucidă.

Celebrul cântăreț în vârstă de 49 de ani a dezvăluit că a ajuns într-un punct în care era atât de deprimat încât și-a „tăiat încheieturile” în încercarea de a-și lua viața. Williams a vorbit despre cariera sa plină de suișuri și coborâșuri și despre tentativa de suicid în cadrul unui documentar Netflix.

Robbie Williams a încercat să se sinucidă

„Mulțumesc lui Dumnezeu că astăzi se vorbește într-un mod diferit despre sănătatea mintală. Am citit ceva ce m-a declanșat, cineva vorbind despre curățarea vedetelor de bolile mintale. Și cum celebritățile fac problemele de sănătate mintală sexy. Nu este nimic sexy în a lua un cuțit și a-ți tăia propriile încheieturi, ceea ce eu am făcut. Trebuie să fim atenți la ceea ce spunem și cum o spunem”, a afirmat Robbie Williams, citat de The Mirror.

Când i s-a cerut să clarifice dacă el chiar a făcut lucrul acesta, artistul a răspuns: „Vorbesc despre faptul că mi-am tăiat propriile încheieturi. Motivul pentru care spun asta este pentru a arăta că oamenii sunt oameni. Trebuie să fim atenție de ce acuzăm oamenii”.

De asemenea, Robbie Williams oferă fanilor o privire asupra carierei sale, dar și asupra vieții personale. În unele imagini, acesta este văzut cum se îndreaptă spre un centru de dezintoxicare și consumând substanțe interzise.

Artistul a mărturisit că a fost un moment în care a fost atât de deprimat încât a simțit că era mai bine „dacă ar fi murit”.

Citește și: Ayda Field nu este doar soția lui Robbie Williams, ci femeia care i-a salvat viața

Citește și: Robbie Williams susține că a fost bântuit de fantoma unei cântărețe celebre

„Este ca în acele coșmaruri în care nu știi ce se întâmplă”

În cadrul unui interviu, Robbie Williams a povestit cât de greu i-a fost să realizeze acest documentar și cum uneori a fost nevoit să întrerupă filmările sau să înregistreze rapid unele secvențe deorece I s-a părut prea dureros.

„A fost ca și cum ai urmări un accident în care ai fost implicat, dar în modul lent. A fost ca și cum ai îndura boala ta mintală într-un ritm foarte lent, pe o perioadă foarte lungă de timp”, a afirmat cântărețul.

În alte secvențe, Robbie Williams vorbește de cât de afectat este de criticile apărute în mass-media. Punctul culminant a fost la un concert susținut la Leeds, când artistul a suferit un atac de panică care a durat întregul spectacol.

Citește și: Celine Dion, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide

Citește și: Cupluri de celebrități care dorm în camere separate. „Avem fiecare spațiul nostru!”

„Este ca în acele coșmaruri în care nu știi ce se întâmplă și nu-ți mai amintești nimic și ești îngrozit. Așa a fost toată noaptea”, a povestit el.

Acum, însă, Robbie Williams se află într-ul loc mai bun, dezvăluind că este fericit alături de soția lui, Ayda, și cei patru copii ai lor.

„Sunt norocos că am familia mea. Acum m-aș descrie ca un pustnic foarte fericit”, a precizat cântărețul.

Documentarul privind viața lui Robbie Williams va fi lansat pe Netflix pe data de 8 noiembrie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Robbie Williams

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton