Dana Rogoz a făcut senzație la plajă, în Dubai. Cum arată în costum de baie: „Sirenă la mal”

.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au fugit alături de cei doi copii ai lor, Lia și Vlad, în Dubai, iar prima oprire, după ce s-au cazat, au făcut-o la piscină.

Apoi, distracția a continuat. Au testat bucate alese, s-au bucurat de apa mării, care pare că nu a fost nici când mai caldă, au mers la muzeu și s-au lăsați purtați de momentele petrecute împreună. Dana Rogoz a făcut senzație.

Dana Rogoz: „Dimineața ne-am început-o cu o baie în piscină”

‘Salutări din Dubai! Aveam mare nevoie de o scurtă vacanță, după o perioadă extrem de aglomerată, așa că am profitat de vacanța școlară a copiilor și am plecat cu toții spre Dubai, pentru 4 nopți.
În aeroport, în România, un domn de la controlul bagajelor a întrebat-o pe Lia:
“Și… unde mergi?”
“La avion”
“Bine, și cu avionul unde o să ajungi?”
“ La piscină”
Așa că dimineața ne-am început-o chiar cu o baie în piscină și abia după ne-am oprit să luăm micul dejun, într-o florărie – bistro”, a povestit Dana Rogoz, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: De ce o păzește Dana Rogoz pe fiica ei la grădiniță: „Am și plâns, dar pe ascuns”

Citeşte și: Semnele care au anunțat-o pe Dana Rogoz că își va pierde tatăl. Povestea cutremurătoare trăită de actriță

Când a mai călătorit Dana Rogoz în Dubai

Actrița nu se află la prima experiență de acest gen în Dubai, pentru că a mai călătorit aici. “Am mai fost când era Vlad de vârstă Liei – chiar își aduce aminte multe lucruri – și țin minte că sunt o groază de activități pentru famile”, a mărturisit Dana Rogoz.

Dana Rogoz și-a luat prin surprindere admiratorii

Și cum afară temperaturile erau ridicate, vedeta și familia au profitat de ocazie și au făcut și o baie în mare. Actrița a atras cu siguranță toate privirile în Dubai, pentru că e într-o formă de zile mari. Nu are celulită, un abdomen bine conturat și o talie cu viespe, iar pozele din online confirmă asta.

Fanii au felicitat-o pentru felul în care arată la 38 de ani și două nașteri: „O mămică tânără și frumoasă!”/ “Nu ai cum să arăți așa după doi copii!”/ “Sirenă la mal, fermecătoare!”/ “Sunt invidioasă pe corpul tău!”, au fost doar câteva dintre mesajele care i-au bucurat ziua.

“Sunt peste 30 de grade afară și cred că tot cam la fel de multe și în apa – căci eu nu îmi amintesc să fi făcut vreodată baie într-o mare mai caldă de atât. Iar pentru copii si pentru noi asta înseamnă fericire!”, a mărturisit Dana Rogoz.

Citeşte și: Ben Affleck și Jennifer Garner, discuție aprinsă în plină stradă. La plecare, actorul a intrat cu mașina într-un alt vehicul

Citeşte și: Bruce Willis, greu de recunoscut în timp ce se plimba cu mașina în Marea Britanie. Imagini dezolante cu marele actor

Cum și-a făcut Dana Rogoz copiii fericiți

Actrița le-a oferit și copiilor un moment pe gustul lor. Au fost împreună la muzeu. „Salutari de la Oli Oli Museum. Multumim pentru că ne-ați recomandat să îl vizităm. Copiii au fost înnebuniți! (Și noi privindu-i atât de fericiți)”, a adăugat Dana Rogoz.

Vedeta și soțul ei, Radu Dragomir, sunt împreună de aproape două decenii și formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Actrița și regizorul s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, un fiu, Vlad, în vârstă de 9 ani și o fiică, Lia, de trei ani.

Dana Rogoz și soțul ei s-au întâlnit în 2004, în urmă cu 19 ani, pe platourile de filmare ale serialului “La Bloc”, unde ea interpreta personajul Mimi, iar el era regizorul producției. În momentul când s-au cunoscut, Dana Rogoz avea 18 ani, iar Radu Dragomir, 36 de ani.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton