Dani Oțil, cheltuială neprevăzută de Halloween. Câți bani a dat matinalul de la Antena 1 la colindători/ Video

.

Dani Oțil s-a trezit cu colindătorii la ușă de Halloween și, pentru că nu era pregătit cu dulciuri, a trebuit să le dea bani. Problema a fost că nu avea mărunt, ci sume ceva mai mari, așa că a rămas fără 250 de lei.

Ba mai mult, pe lângă asta, matinalul de la Antena1 a trebuit să mai cumpere câte ceva ca să arate ca Biber de Halloween, iar când a tras linie, a observat că sărbătoarea nu a fost deloc una ieftină, pentru că a necesitat ceva investiții.

Dani Oțil: „De Crăciun mă duc în pivniță, ca să nu deschid la colindători”

Dacă de Crăciun se ascunde în pivniță ca să nu primească colindători, de Halloween, Dani Oțil a fost luat pe nepregătite, așa că a fost nevoit să depășească situația cu eleganță.

„M-a costat foarte mult Halloween-ul ieri! În afară de faptul că a trebuit să-mi cumpăr crocși galbeni ca să-l fac pe Bieber și nu mai am ce să fac cu ei până la vară. A costat bani. Acum am două perechi, deoarece timp de trei ani nu am avut voie să îmi cumpăr. A zis Dănuța. Să vă explic! Ieri îmi făceam ceva la laptop, eram foarte concentrat și cum la mine nu bate nimeni la ușă, niciodată, mi-a stat inima, că bătu la ușă. M-am uitat pe calendar… nu e Crăciunul, soacră-mea abia plecase”.

De Crăciun mă duc în pivniță, ca să nu deschid la colindători, toată lumea știe. Mie nu îmi plac colindătorii care cântă prost și cum colindători care cântă bine nu prea sunt prin Corbeanca, nu deschid”, a povestit prezentatorul, la Antena1.

Citeşte și: Gabriela Prisăcariu, tatuaje din iubire pentru Dani Oțil și pentru fiul lor, Tiago. Cum arată

Citeşte și: Dani Oțil va prezenta Power Couple, cea mai nouă emisiune de la Antena 1: „Mi se potrivește mănușă”

„M-am uitat la filmele cu americani, trebuie să ai un bol cu diverse, dar am fost nepregătit”

Atunci, a început aventura, pentru că Dani Oțil nu s-a îndurat să dea din faimoasa lui ciocolată, pe care, spune cu umorul ce îl caracterizează, că nu îi vine să o împartă nici cu soția lui, Gabriela.

„Mă duc la ușă, deschid, erau doi puști îmbrăcați foarte de speriat, în Peter Pan. „Pe cine sperie Peter Pan”, le-am zis? „Nu zice, costumul contează”. Foarte bine, chiar au muncit băieții. M-am căutat de dulciuri, eu să vă spun sincer am niște ciocolată foarte bună, și e și puțină în casă și nu o dau nici dacă mă bat cu nevastă-mea pe ea. Odată i-am pus perna pe cap că a vrut să îmi ia o pătrățică.

M-am uitat la filmele cu americani, trebuie să ai un bol cu diverse, dar am fost nepregătit. M-am dus, am găsit ciocolata aia a mea și am zis din dulap: „Se pare că noi nu ținem dulciuri în casă, că avem bebeluș”. Am băgat o ciocolățică în gură, am lăsat-o pe cerul gurii să se topească, pentru că nu pot să mă abțin. M-am dus și mă uitam ce să le dau eu lor”, a mai spus Dani Oțil.

Citeşte și: Ioana Ginghină, călătorie fulger cu fiica ei, Ruxandra, la Paris. De ce a renunțat la telefon

Citeşte și: Reacția Magdei Vasiliu după ce Gabriela Cristea a fost atacată în online: „Atâta frustrare și lipsă de bun simț rar am văzut”

„Am ținut așa de milionul ăla, au tras copiii de el”

Nu a avut încotro, așa că matinalul de la Antena1 a trebuit să apeleze la resursele financiare din casă. Primul milion a plecat ușor, apoi numărul colindătorilor a început să crească vertiginos.

“Problema e că am scos niște bani pentru ceva și n-am decât bani mari. Am ținut așa de milionul ăla, au tras copiii de el. Ăștia s-au anunțat întrei ei, în patru minute au mai venit doi. Am început să o caut pe nevastă-mea, am luat de la bonă, am pus-o să sară să îmi dea bani mărunți. Am pus de 10 lei, dar îmi era rușine, pentru că primii au anunțat tot cartierul. M-a rupt, două milioane și ceva m-a costat”, a precizat Dani Oțil.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton