Cum arată casa lui Matthew Perry de 6 milioane de dolari, unde actorul a trăit ultima perioadă a vieții / Foto

.

Moartea fulgerătoare a actorului Matthew Perry a șocat întreaga lume. Superstarul, cunoscut mai ales pentru interpretarea personajului Chandler Bing, în serialul “Friends”, a fost găsit fără suflare, înecat în propriul jacuzzi, în acest weekend, pe 28 octombrie 2023. Avea 54 de ani.

Actorul locuia în Los Angeles, într-o reședință pe care a achiziționat-o în urmă cu trei ani, ce valorează circa 6 milioane de dolari.

Cum arată casa lui Matthew Perry, locul unde actorul și-a găsit sfârșitul

Matthew Perry a cumpărat proprietatea în august 2020, după ce a renunțat la fosta locuință, un penthouse mult mai luxos, dar și la o casă aflată pe plajă Malibu.

Sâmbătă, 28 octombrie 2023, actorul a fost găsit mort în cada cu hidromasaj, aflată în locul unde avea și piscina, în curtea de pe proprietatea sa. Rapoartele inițiale ale autorităților au sugerat că actorul s-ar fi înecat, dar legiștii nu au confirmat încă oficial cauza morții.

Locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit al actorului a fost filmat, iar imaginea a fost publicată în presa internațională.

Cum arată casa lui Matthew Perry de 6 milioane de dolari, unde actorul a trăit ultima perioadă a vieții / Foto

Perry a părut mereu foarte bucuros de proprietate sa, deși era relativ modestă pentru o vedetă de talia lui.

În ultima sa postare pe Instagram, Perry apare chiar în locul unde câteva zile mai târziu avea să își găsească sfârșitul, în cada cu hidromasaj, cu căștile pe urechi, relaxându-se pe timp de noapte.

Locuința a fost renovată după gustul actorului

Proprietatea de 3.000 de metri pătrați de pe Strada Blue Sail Drive a fost construită în 1965 ca o casă modestă, în stilul unei ferme. De atunci a suferit o transformare vizibilă, Matthew Perry punându-și propria ștampilă personală pe spațiul de locuit, notează Daily Mail.

El a renovat complet proprietatea, schimbând o podea de stejar deschis cu un lemn mai închis la culoare și împodobind-o cu piese de mobilier în stil boho, în culori mult mai puternice.

Uimitoarea casă cu patru dormitoare și patru băi este plasată pe un deal cu vedere la ocean, multe dintre camere având vedere panoramică la Pacific.

Casa a fost descrisă înainte de vânzare ca întruchipând „traiul prin excelență din sudul Californiei”, zeci de alte celebrități trăind în Pacific Palisades.

Matt LeBlanc a locuit și el în acel cartier în trecut

Citeşte şi: Actorii din serialul „Friends”, prima declarație după moartea lui Matthew Perry: „Procesăm această pierdere inexplicabilă”

Citeşte şi: Ce s-a ales de actorii din Friends, după terminarea serialului. Cum arată azi colegii regretatului Matthew Perry

Citeşte şi: Tragica viață amoroasă a lui Matthew Perry, de la iubite celebre la o logodnă anulată

Citeşte şi: Investigații suplimentare în casa lui Matthew Perry. Probele care pot schimba cursul anchetei

Colegul lui Perry din Friends, Matt LeBlanc, avea și el o vilă în cartier, înainte de a o vinde în 2016.

Proprietatea actorului Chandler Bing a fost semnificativ mai ieftină decât acțiunile sale imobiliare anterioare. În 2020, el și-a listat uimitoarea casă din Malibu pentru 14,95 milioane de dolari, după ce a cumpărat-o în 2011 într-o tranzacție în afara pieței pentru 12 milioane de dolari.

Casa superstarului se află într-o curte de circa 1.500 metri pătrați, cu gazon, loc pentru grătar și o piscină montată la nivelul solului.

Perry obișnuia să posteze des în mediul online imagini din interiorul casei sale. Într-una dintre imagini, de la jumătatea lunii octombrie, Matthew Perry apare împreună cu tatăl său, actorul John Bennett Perry, în camera de zi, savurând o băutură răcoritoare.

Vederea spre Oceanul Pacific era punctul forte al proprietății

Din imaginile apărute în spațiul public cu interiorul casei actorului, se poate observa stilul de amenajare ales de Perry. De exemplu, într-una dintre camerele de zi există o canapea extensibilă uriașă din catifea, de culoare violet și o lucrare de artă cu șablon cu mesajul „Uit ce am uitat”.

De asemenea, există acolo și o masă uriașă de snooker, poziționată direct în fața grădinii, pentru ca oaspeții să se bucure de priveliște în timp ce jucau un joc. În curte este și o grădină de care cineva se ocupa în mod constant,  un teren de copaci nou plantați și alte porțiuni cu plante.

Piscina uriașă din beton, care a fost construită pornind de la cada cu hidromasaj care existat deja la achiziția casei, este amplasată pe deal, în buza gazonului proprietății.

Matthew Perry s-a fotografiat în jacuzzi, cu câteva ore înainte de a muri

Ultima postare a lui Perry pe Instagram, distribuită la începutul acestei săptămâni, îl arată relaxându-se în piscină în timp ce privește în depărtare.

 „Oh, nu-i așa că apa caldă care bolborosește te face să te simți bine? Sunt Mattman”, a spus el, făcând referire la pasiunea lui pentru personajul de desene animate și film, Batman. Actorul avea casa împodobită cu suveniruri ce-l întruchipează pe supereroul său preferat, iar pe fundul piscinii există chiar conturul luminos al liliacului ce-l simbolizează pe Batman, pentru ca noaptea să poate fi văzut de sus.

Casa lui Perry are și un cinematograf integrat, amenajat cu simboluri Batmen, unde actorul urmărea filmele eroul lui favorit.

https://www.youtube.com/watch?v=JIzRwOrnOsc

Foto – Instagram / TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton