Cine este iubitul Iulianei Pepene, știrista care concurează la America Express cu Sonia Simionov: „M-a așteptat acasă”

.

Iuliana Pepene prezintă știrile la Antena 1, iar în acest sezon a concurat la America Express alături de Sonia Simionov. Iuliana Pepene are o viață profesională de succes, dar nu stă rău nici pe plan sentimental.

Frumoasa blondă s-a despărțit în urmă cu doi ani de Dragoș Bercea, un maestru în arta gastronomiei, iar în 2022 a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Radu Ciucă, producător de montaj în emisiunea lui Cătălin Măruță, cu care ar fi avut o scurtă idilă, dar astăzi iubește din nou. Acum, Iuliana Pepene are sentimente pentru Alex, cu care se completează și alături de care vedeta speră să treacă la nivelul următor. Despre iubitul ei, știrista Iuliana Pepene spune că e „jumătatea ei mai bună”.

Cine este iubitul știristei Iuliana Pepene, concurentă la America Express 2023

Deși ezită să dea prea multe detalii despre dragostea ce o trăiește, Iuliana Pepene nu exclude ca într-un viitor nu foarte îndepărtat să facă și nunta alături de alesul ei, cu care de curând a bifat o vacanță în Grecia. În urmă cu câteva luni, cei doi s-au lăsați duși de val și în Maldive.

„Are cine să mă aștepte acasă, m-a așteptat acasă. I-am zis să stea cuminte. La noi nu e o chestie de frică, e de respect. Ne iubim. Doamne ajută (nr. poate urmează o nuntă). Să nu ne facem planuri mărețe. Te voi chema la nuntă”, declara Iuliana Pepene, la Antena Stars, în emisiunea lui Dan Capatos.

Citeşte și: Cine sunt finaliștii de la America Express 2024? Filmările s-au încheiat și am aflat echipele care au ajuns în finală / Exclusiv

Citeşte și: Cele mai excentrice apariții ale Iuliei Albu: „Din punctul meu de vedere nu există tendințe” / Galerie foto

Citeşte și: Cine este Giulia Anghelescu de la America Express. Artista are doi copii și a fost la un pas de divorț

Citeşte și: Cine este Vlad Huidu de la America Express. Cum a fost testat fratele „cârcotașului” Șerban Huidu de Giulia Anghelescu

Iuliana Pepene, despre provocările de la America Express: „Tata o să fie mândru! Toată copilăria am fost ‘ucenicul’ lui”

Știrista recunoaște că a reușit să depășească provocările de la America Express și datorită părinților săi, care au învățat-o tot ce știe.

“Tata o să fie mândru! Toată copilăria am fost “ucenicul” lui. Am făcut împreună placări polistiren, sape autonivelante și am montat tot felul de lucruri. Mulțumesc, tată! Am croit și jeanși, la mășina de cusut. Deși mama nu m-a lăsat niciodată să pun mâna pe vreun ac, că nu cumva să mă rănesc. Te-am urmărit mereu, mama…și-am făcut cei mai cool jeanși de Medellin. Mereu vă sunt recunoscătoare vouă pentru ceea ce știu și suntem”, mărturisea Iuliana Pepene, pe o rețea de socializare.

Iuliana Pepene, după filmările de la America Express: „Am venit în țară și am pus planul în aplicare”

Știrista și-a făcut o promisiune atunci când se afla în America Express, iar la întoarcere a respectat-o cu stoicism.

„Eu, mai leneșă din fire, nu prea făceam sport. Am ajuns acolo și mi-am dat seama că acest corp poate mai mult decât credeam eu vreodată și mi-am propus acolo că atunci când o să ajung acasă o să mă apuc de sport, în primul rând, și de o alimentație sănătoasă. Eu nu mă mint niciodată, promisiunea este promisiune, așa că am venit în țară și am pus planul în aplicare”, a mărturisit Iuliana Pepene.

Lista concurenților America Express 2023

Alexia Eram și fratele ei, Aris (copiii Andreei Esca)

Comedianții George Tănase și Ionuț Rusu

Romică Țociu și fiul lui, Cătălin

Iulia Albu și iubitul ei, Mike

Sânziana Negru și Laura Giurcanu

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu

Actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Iuliana Pepene, prezentatoare Observator, și jurnalista de război Sonia Simionov

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton