Actorii din serialul „Friends”, prima declarație după moartea lui Matthew Perry: „Procesăm această pierdere inexplicabilă”

.

Matthew Perry a murit sâmbătă, 28 octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani, în casa lui din Los Angeles, California. Actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Lisa Kudrow din serialul „Friends” au făcut prima declarație după decesul prietenului lor.

Matthew Perry, celebru pentru rolul lui Chandler Bing din serialul „Friends”, a fost găsit inconștient în casa lui din Los Angeles, California, sâmbătă, 28 octombrie 2023. Asistentul lui a apelat serviciul de urgență pentru un stop cardiac. Autoritățile încă investighează cauza morții actorului.

Prima declarație a protagoniștilor serialului „Friends”, după moartea lui Matthew Perry

Ceilalți cinci protagoniști ai serialului „Friends” (1994-2004) au făcut o declarație comună pentru PEOPLE, în urma decesului prietenului și fostului lor coleg de platou.

„Suntem cu toții atât de devastați de pierderea lui Matthew. Eram mai mult decât doar colegi de distribuție. Suntem o familie. Ar fi atât de multe de spus, însă, pentru moment, suntem în doliu și procesăm această pierdere inexplicabilă. Cu timpul vom spune mai multe, pe măsură ce vom putea. Pentru moment, gândurile și dragostea noastră se îndreaptă către familia lui Matty, către prietenii lui și către toți oamenii din întreaga lume care l-au iubit”, au declarat cei cinci actori.

Citeşte și: Tragica viață amoroasă a lui Matthew Perry, de la iubite celebre la o logodnă anulată

Warner Bros. Television Group: „Impactul geniului său comic a fost resimțit în toată lumea”

În ziua în care a murit, Matthew Perry se întorsese de la o partidă de pickleball. Ulterior și-ar fi rugat asistentul să rezolve câteva sarcini. Între timp, actorul a intrat în jacuzziul său. Asistentul actorului a revenit după aproximativ două ore și l-a găsit pe Matthew Perry fără suflare.

„Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte imposibil de uitat a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost resimțit în toată lumea, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, a transmis Warner Bros. Television Group, compania care a produs „Friends”.

Citește și: Investigații suplimentare în casa lui Matthew Perry. Probele care pot schimba cursul anchetei

Cine a fost Matthew Perry

Născut în Williamstown, Massachusetts, pe 19 august 1969, Matthew Perry a crescut în Ottawa, Canada, unde a urmat școala generală alături de premierul canadian Justin Trudeau. Mama lui, Suzanne Morrison (75 de ani), a fost jurnalistă și secretară de presă a prim-ministrului Pierre Trudeau, tatăl lui Justin Trudeau, actualul prim-ministru al Canadei.

Tatăl vitreg al lui Perry este Keith Morrison (76 de ani), fost corespondent pentru Dateline NBC. Tatăl lui Matthew, John Bennett Perry, acum în vârstă de 82 de ani, a fost actor și model. Perry s-a mutat în Los Angeles pe când era doar un adolescent. După ce a obținut câteva roluri în spoturi TV, a fost distribuit în rolul lui Chazz Russell în serialul „Boys Will Be Boys” din 1987 până în 1988. A cunoscut succesul internațional în 1994, datorită serialului „Friends”, în care a jucat timp de 10 sezoane, până în 2004.

Foto: Hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton