Cum s-au îmbrăcat vedetele de Halloween. Alexia Eram, apariție sexy în costum de Catwoman

.

Ziua de Halloween a început, de câțiva ani, să fie sărbătorită și în România. Astfel că vedetele profită de această sărbătoare pentru a se deghiza în cele mai interesante personaje. Dacă la Hollywood celebritățile au participat deja la una dintre cele mai mari petreceri în care au apărut în diferite costume, artiștii noștri au „sărbătorit” și pe rețelele de socializare.

Dorian Popa, Nicole Cherry, Elwira Petre și Alexia Eram sunt doar o parte din vedetele care au sărbătorit în avans ziua de Halloween cu o serie de fotografii și clipuri în care apar deghizați în diferite personaje.

Ce costume au ales vedetele din România pentru Halloween 2023

Dorian Popa este unul dintre influencerii români care a ales să sărbătorească anul acesta Halloween-ul. Artistul în vârstă de 35 de ani a ales un look mai aparte, mai exact, familia Addams. Într-un clip postat pe pagina sa de Instagram, acesta apare pe rând, în rolul lui Lurch, a lui Thing și a lui Gomez Addams.

De asemenea, Nicole Cherry a ales să sărbătorească alături de fiica ei, Anastasia, astfel că amândouă s-au îmbrăcat în Femeia Fantastică. Însă, artista a precizat că ea s-a îmbrăcat în „Super Femeia-Mamă”.

Alexia Eram a apărut în două costumații cu care a atras aprecierile internauților. În una din imagini fiica Andreei Esca apare într-un costum de Catwoman, iar în a doua este Prințesa Peach, în timp ce Mario Fresh s-a îmbrăcat în Mario, personajul din jocul video.

Elwira Petre a participat și ea la o petrecere de Halloween, unde a decis să se prezinte ca Llorona, în timp ce influencerița Mimi a ales să se deghizeze în Hailey Bieber.

De asemenea, Roxana Nemeș a ales și ea un costum de pisică sexy.

Citește și: Ce face Sorin Bontea de când a plecat de la „Chefi la cuțite”. „Am pornit!” Unde s-a filmat celebrul chef

Citește și: Ce spune Sânziana Negru de la America Express despre câștigurile ei din online: „Domeniul publicității a fost întotdeauna unul bănos”

Cum s-au îmbrăcat vedetele de la Hollywood de Halloween

Justin și Hailey Bieber, Paris Hilton, Demi Lovato și Megan Fox s-au numărat printre vedetele care au participat sâmbătă seară la o petrecere de Halloween, în Los Angeles.

Familia Bieber, care intră în fiecare an în spiritul Halloween-ului, au apărut deghizați în Fred Flinstone și fiica lui, Pebbles Flinstone.

Demi Lovato a ales și ea un personaj din cărțile pentru copii. Astfel, artista s-a îmbrăcat în nimeni alta decât Albă Ca Zăpada.

Paris Hilton a atras toate privirile cu costumația sa. Și asta pentru că vedeta a decis să se îmbrace în Katy Perry. Aceasta a ales un costum pe care celebra artistă l-a purtat în timpul unui spectacol din Las Vegas.

Machine Gun Kelly și Megan Fox au apărut și ei la petrecere, cei doi alegând costume din Deathnote.

Pe de altă parte, Kendall Jenner a optat pentru un costum care i s-a potrivit de minune. Modelul a devenit, pentru o noapte, celebra Marilyn Monroe.

Citește și: Cine este soția lui Cosmin Seleși și cum arată. Irina Seleși lucrează ca make-up artist și i-a dăruit prezentatorului doi copii

Citește și: Iulia Albu, dezvăluiri în lacrimi despre divorțul de Mihai Albu: „A fost foarte greu”

Ce este Halloween

Halloween este o sărbătoare de origine celtică ce a fost preluată d emai multe popare din lumea occidentală. Ea a apărut în Statele Unite ale Americii în secolul al XIX-lea, prin intermediul imigranților irlandezi.

Numele provine din limba engleză, de la expresia „All Hallows’ Eve”, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților.

De obicei, de Halloween oamenii se îmbracă în diferite costume, merg la colindat și sculptează dovleci în formă de felinar.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele de Halloween

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton