Leonardo DiCaprio a făcut o nouă cucerire. Actorul, surprins în ipostaze intime alături de iubita de 25 de ani

.

Leonardo DiCaprio formează un cuplu cu modelul italian Vittoria Ceretti. Actorul și iubita lui au fost surprinși în ipostaze intime, la o petrecere de Halloween de weekendul trecut.

Leonardo DiCaprio, care va împlini 49 de ani pe 11 noiembrie 2023, este într-o relație cu modelul Vittoria Ceretti, în vârstă de 25. Weekendul trecut, cuplul a participat la o petrecere de Halloween la care a fost surprins în ipostaze intime.

Leonardo DiCaprio și iubita lui, modelul Vittoria Ceretti, în ipostaze intime pe balcon, la o petrecere de Halloween

Timp de mai bine de un an, Leonardo DiCaprio a format un cuplu cu modelul Gigi Hadid, în vârstă de 28 de ani. Anterior, din primăvara anului 2017 până în vara anului 2022, actorul a format un cuplu cu actrița Camila Morrone, în vârstă de 26 de ani.

La o petrecere de Halloween de weekendul trecut, Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au fost surprinși în ipostaze intime. Vittoria a fost fotografiată cu mâna pe fundul actorului, în pantalonii acestuia.

Citește și: Gigi Hadid a trecut de la Leonardo DiCaprio la Bradley Cooper. Ce diferență de vârstă e între ei

Citește și: Cum se deplasează Leonardo DiCaprio prin Londra, pentru a evita traficul infernal. „A fost văzut prin centru”

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au fost surprinși împreună prima oară în septembrie 2022, în timpul Săptămânii Modei de la New York. La acea vreme, Vittoria era căsătorită cu DJ-ul Matteo Milleri. Vittoria și Matteo s-au căsătorit în Ibiza, Spania, în 2020. Modelul a anunțat divorțul lor pe TikTok, în iunie 2023.

La sfârșitul anului 2022, Leonardo DiCaprio ar fi rupt legătura cu Vittoria și ar fi început o relație cu Gigi Hadid. La rândul ei, Gigi ar forma acum un cuplu cu actorul Bradley Cooper, fostul iubit al modelului Irina Shayk. Bradley și Irina au împreună o fiică, Lea, în vârstă de 6 ani. Și Gigi Hadid are o fetiță, Khai, în vârstă de 3 ani, din fosta relație cu artistul Zayn Malik.

Citește și: Leonardo DiCaprio, pe punctul de a pierde rolul vieții lui. James Cameron: „Mulțumesc că ai trecut pe aici”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry își caută locuință lângă Lady Gaga și Leonardo DiCaprio. Ducesa încearcă să revină la Hollywood

Cu cine a mai format Leonardo DiCaprio cupluri în trecut

Leonardo DiCaprio a format cupluri cu nu mai puțin de 20 de femei, modele și actrițe. Actorul este ironizat în mediul online pentru relațiile cu femei mult mai tinere decât el, dintre care doar una singură, respectiv Gigi Hadid, a avut vârsta de peste 25 de ani. Leonardo DiCaprio a mai format cupluri cu Mădălina Ghenea, Blake Lively, Toni Garrn și Gisele Bündchen, printre alte femei celebre.

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro; Instagram/Vittoria Ceretti

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton