Ozana Barabancea, vedeta unui spectacol- eveniment. Artista va urca pe scenă și cu cei doi copii, Gloria și Andrew

.

Ozana Barabancea are o mare dragoste pentru țară, dar și de pentru oameni, cărora de 1 Decembrie, chiar de Ziua Națională, le oferă un dar de suflet.

Marea artistă va organiza un spectacol-eveniment, „La Mulți Ani Romania mea!”, o emoție a experienței, a asumării. Vocea puternică a Ozanei Barabancea va răsuna alături de alți artiști de calibru, de la ora 19.00, în sala Luceafărul din București. Prezentator va fi actorul Silviu Biriș.

Citeşte și: Ozana Barabancea, incident neplăcut la Operă. „Mă gândeam să chem poliția”

Citeşte și: Ozana Barabancea: „Ocupația mea principală sunt copiii mei”. Ce promisiune le-a făcut Gloriei și lui Andrew / Exclusiv

Ozana Barabancea, spectacol cu Andrew și Gloria

“Dragostea pentru România este un răsărit de soare în sufletul fiecărui român! Dumnezeu să binecuvânteze glia sfântă și credința milenară!”, spune Ozana Barabancea.

Trăirile vedete vor fi profunde în această zi specială, iar asta pentru că într-o zi care se anunță una a suprizelor, îi va avea aproape pe scenă și pe cei doi copii ai săi, Andrew și Gloria, care îi îmbrățișează pasiunea pentru muzica aleasă.

Ozana Barabancea:”Piesele sunt scrise și compuse la indicațiile mele”

“Organizez singură acest eveniment, este o idee pe care o “cresc” de peste un an de zile. Piesele sunt scrise și compuse la indicațiile mele. Repetițiile se desfășoară  cu muzicieni profesioniști, dar munca cea mai grea este creația în sine, alegerea tematicii, producția muzicală.

Cântăm și celebrăm personaje din Istoria României, cum ar fi Eminescu, Ștefan cel mare, Mircea cel Bătrân, Dacii. Am apelat și la compozitorul de peste Prut, Adrian Beldiman, care a scris o lucrare pentru solistă, cor, orchestră și declamator”, spune Ozana Barabancea, pentru Unica.ro.

Citeşte și: Ozana Barabancea, o nouă operație la stomac. După prima intervenție a avut probleme cu vocea

Vocea Ozanei Barabancea, o „Suavă catifea”

„Am șansa extraordinară să colaborez din nou cu Actorul și teologul Silviu Biriș, căruia îi mulțumesc pentru profesionalism și implicare. Alături de colegii mei din Corala Operei Naționale vom aborda piese în premieră: „Suavă catifea” (compoziția mea) și “Pe pământul nostru sfânt “ de Alina Manolache”, mai spune Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea, o viață pe scenă

Cu o experiență de peste 35 de ani de scenă, Ozana Barabancea este actriță de music hall, compozitor textier, dar și dirijor al orchestrei Lumini Sonore.

Artist liric la Opera Națională București și cadru didactic la liceul de artă Dinu Lipatti din București, Ozana Barabancea ocupă și scaunul de jurat la una dintre emisiunile îndrăgite de divertisment, „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Ozana Barabancea, vedeta unui spectacol- eveniment. Artista va urca pe scenă și cu cei doi copii, Gloria și Andrew

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton