Cine este Dragoș Vlad Neagu, Caddy de la BUG Mafia. A făcut infarct la 47 de ani. „Va rămâne în spital!”

.

Caddy de la BUG Mafia a suferit un infarct și se află internat în spital pentru investigații suplimentare, a anunțat celebra trupă prin intermediul unei postări în mediul online.

Dragoș Vlad Neagu, pe numele real, în vârstă de 47 de ani, a avut o stare general “mai proastă” în ultimele zile, iar medicii au constatat că artistul a suferit un infarct minor.

Caddy de la BUG Mafia a suferit un infarct

„Caddillac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare.

La solicitarea medicilor, în perioada următoare va trebui să evite efortul prelungit, inclusiv aparițiile pe scenă.

Îi anunțăm astfel pe fanii B.U.G. Mafia ce vor fi prezenți la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj că, având în vedere situația lui Caddillac, sâmbătă vom fi în formulă restrânsă, Uzzi și Tata Vlad. Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, a fost mesajul trupei BUG Mafia postat pe 25 octombrie 2023.

Cine este Caddy de la BUG Mafia

Dragoș Vlad Neagu, aka Caddillac sau Caddy, s-a născut pe 10 septembrie 1976, în București. El are o familie frumoasă împreună cu soția sa, Diana și cei doi băieți ai lor – Alexandru Ștefan (13 ani) și Armin (8 ani).

Caddy și Tata Vlad (sau Tataee), pe numele real Vlad Irimia (47 de ani) sunt cei care au pus bazele trupei de hip hop BUG Mafia. În 1994 Caddy și Tataee au înființat Black UnderGround, trupă din care au mai făcut parte alți soliști, dar care ulterior s-au retras. În cele din urmă, a venit în trupa lor Uzzi, Alin Demeter (45 de ani), iar toți trei au continuat sub numele de BUG Mafia.

BUG Mafia este una dintre cele mai longevive și reprezentative trupe de hip hop din România.

„Pantelimonul petrece – Am simțit de la început că e o super piesă!”

„M-am apucat de BUG Mafia de la 17 ani, eram minori. Fix când am împlinit 19 ani, am lansat primul album. Mama avea un magnetofon, cu Sandra, C.C Catch, Boney M, așa am început eu muzica. Punct și asta a fost, era mult de muncă și puțin profit.

Citește și: Tataee, tată pentru a patra oară

Citeşte şi: Uzzi de la BUG Mafia şi-a acoperit spatele cu un tatuaj imens! VIDEO

Citeşte şi: Tataee de la B.U.G Mafia, de urgență la spital. Ce a pățit băiețelul lui

Citeşte şi: De ce nu a mai fost Lisa Marie Presely resuscitată după al doilea infarct. Noi detalii despre moartea fiicei lui Elvis Presley

‘Pantelimonul petrece’ – ideea mi-a venit pe toaletă! Nu mi-a luat mult s-o scriu, două-trei zile. Îți dai seama că n-am stat atât la toaletă, doar ideea mi-a venit acolo. Am simțit de la început că e o super piesă, dar până nu ajungi la final nu-i poți pune o etichetă. Mi-am dat seama că o să rupă în două!” – povestea Caddy, în urmă cu câțiva ani, potrivit libertatea.ro.

Artistul a dorit să aibă propriul brand de haine

Pe lângă muzică, Caddy a încercat să-și deschidă o afacere cu haine, dar lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit.

„Am avut un brand de haine, ‘Barbar’, dar apoi după doi ani și jumătate am decis să-l închid. N-am reușit să formăm o echipă, au apărut și nepotriviri de viziune, nu neapărat disensiuni. Am hotărât să-i punem punct și asta a fost. Nu există merchandise, să ai de unde să cumperi haine cu logoul Mafia sau cu noi. Era mult de muncă și puțin profit. Așa, toată lumea spune, «da, vrem, cumpărăm», dar în realitate nu mai e așa”, a mărturisit artistul.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton