Când se căsătorește Alice Peneacă cu iubitul ei, Dragoș Caliminte. Pe cine își dorește vedeta la nuntă

.

Alice Peneacă și Dragoș Caliminte și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt la un festival de muzică, iar de atunci relația lor a evoluat rapid, pentru că din acea seară nu s-au mai despărțit. Acum, cei doi s-au mutat în casa visurilor lor și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Chiar dacă au realizat atât de multe lucruri împreună, Alice Peneacă și Dragoș Caliminte nu se grăbesc către altar. Vor să facă nunta ceva mai târziu, atunci când fetița lor va fi mai mare și o să le fie alături.

Alice Peneacă leagă planurile de nuntă de fiica lor

„Da, suntem și cu casa. Ne-am aglomerat cu tot felul de proiecte și cred că trebuie să ne liniștim un pic, să mai crească cea mică, aș vrea să fie și ea prezentă acolo, să alerge, să se joace. Îmi doresc să ia și ea parte. Nu știu dacă o să-și amintească, dar să fie măcar în poze prezentă”, a spus Alice Peneacă, pentru Playtech.

De cealaltă parte, Dragoș Caliminte susține că relația e ca și oficializată. “E doar o formalitate și se va întâmpla, bineînțeles, normal. Momentan să terminăm casa, să mai crească puțin cea mică”, mărturisește Dragoș Caliminte.

Citeşte și: Meryl Streep și Don Gummer nu mai sunt împreună de șase ani, dar au ascuns despărțirea: „Vor avea mereu grijă unul de celălalt”

Citeşte și: Gafa monumentală făcută de Cleopatra Stratan în prima ediție America Express – Drumul Soarelui

Alice Peneacă: „Ne-am mutat împreună în seara respectivă”

Alice Peneacă recunoaște că prima oară și-a văzut alesul pe o rețea de socializare. „Eu îl văzusem pe Instagram de ceva vreme, îl stalkeream cum s-ar spune, glumesc acum, nu chiar așa, dar pusesem ținta pe el. Și apoi l-am văzut la mare, dar nu știam că e același băiatul acela de pe Instagram, dar tot așa mi-a atras atenția.

El mă știa, mi-a dat follow, am început să vorbim și a durat câteva luni până ne-am cunoscut oficial. Ne-am întâlnit tot la un festival de muzică și a fost super impresia, îți dai seama, noi ne-am mutat împreună în seara respectivă. Deci a fost o impresie foarte bună”, a mai spus modelul.

Citeşte și: Ce botez plănuiesc Alice Peneacă și iubitul ei, Dragoș Caliminte, pentru fetița lor: „Important este să se țină slujba”

Citeşte și: Cum arată copiii lui Pink. Ce le-a interzis vedeta cu desăvârșire

Citeşte și: Botez fastuos pentru Ecaterina, fetița lui Liviu Teodorescu. Ținutele care au atras atenția / Foto&Video

Alice Peneacă a fost măritată cu Bobby Păunescu

Alice Peneacă a mai fost căsătorită cu Bobby Păunescu, de care a divorțat oficial în 2018, deși erau separați de un an și jumătate. „A fost o perioadă superbă și asta pentru că am fost îndrăgostit. Au mai fost și perioade cu mici probleme, dar eu consider că trebuie să rămânem cu perioadele frumoase din orice relație”, a spus omul de afaceri, la Kanal D.

Bobby Păunescu a avut mai multe relații cu femei celebre, dar susține că deznodământul acestor povești nu a fost decis de el. „Când ne-am despărțit, am făcut-o într-un mod amiabil. Cu siguranță sunt ani din viață pe care nu ți-i mai dă nimeni înapoi! Și în care am câștigat foarte multe lucruri împreună. Întotdeauna am fost părăsit și voi fi părăsit.

Un bărbat nu poate părăsi o femeie niciodată. Cine spune că a părăsit o femeie e într-o mare eroare. Am rămas prieten cu toate iubitele”, povestea el.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton