Atacul lui Meghan Markle asupra Prințesei Kate. Memoriile soției lui Harry, ultima lovitură pentru regali

.

Speculațiile că Meghan Markle urmează exemplul soțului ei, Harry, și scrie o carte despre timpul petrecut cu familia regală se adâncesc. Memoriile ducesei de Sussex ar viza-o pe Prințesa Kate, potrivit unui expert regal, care crede că va marca „ultimul pahar” în relațiile dintre cele două cupluri.

Meghan Markle ar avea în plan să lanseze o carte în care să detalieze experiența ei ca membru al familiei regale și să dea mai multe amănunte din culise. Ba mai mult, să dezvăluie câte ceva și despre relația cu Regina.

Ce ar putea să spună Meghan Markle despre Kate Middleton

 „Toată lumea va fi fascinată să audă părerea lui Meghan Markle despre relația ei cu Kate Middleton, indiferent dacă a fost ostilă sau a primit-o bine la început”, spune expertul regal Phil Dampier, pentru Marie Claire.

Despre Meghan Markle și Kate Middleton se știe că nu au fost niciodate foarte apropiate, iar asta datorită unei dispute pe tema rochiilor domnișoarelor de onoare înainte de nunta lui Meghan, în 2018. După această poveste, Kate a trimis flori și și-a cerut scuze.

Citeşte și: Meghan și Harry, romantici în Caraibe. Cât costă o noapte de cazare într-un apartament sau o vilă din zonă

Citeşte și: Meghan Markle nu se mai afișează cu diamantele de la Diana. Prințul William e îngrijorat

Citeşte și: Meryl Streep și Don Gummer nu mai sunt împreună de șase ani, dar au ascuns despărțirea: „Vor avea mereu grijă unul de celălalt”

„Mă îndoiesc că William și Kate vor mai vorbi vreodată cu Harry”

„Probabil s-a gândit că ar fi trebuit să primească un tratament egal și nu a apreciat că ea și Harry erau în plan secund față de William și Kate”, a mai spus Dampier. „Meghan va vorbi probabil despre comparațiile făcute în presă între ei”, a adăugat Phil Dampier.

El a mai spus că, dacă Meghan Markle o să o critice pe Kate în memoriile ei, acest lucru o să diminueze orice șansă de reconciliere între ducii de Sussex și William și Kate Middleton.

„Ar fi cu adevărat ultima picătură și mă îndoiesc că William și Kate vor mai vorbi vreodată cu Harry”, susține Phil Dampier.

„Deși Meghan Markle s-ar putea să nu o critice în mod direct pe regretata Regina, ea ar putea dezvălui conversații private, care ar putea îngrijora familia regală”, mai spune expertul.

Citeşte și: Harry, după ce a văzut scenele intime cu Meghan Markle în „Suits”. „Ar fi nevoie de șocuri electrice pentru a-mi scoate acele imagini din cap”

Citeşte și: Botez fastuos pentru Ecaterina, fetița lui Liviu Teodorescu. Ținutele care au atras atenția / Foto&Video

Prințul Harry vrea înapoi în Anglia?

Pe lângă zvonurile despre un potențial memoriu, unii cred că Prințul Harry își pregătește revenirea în Marea Britanie, pentru că e în căutarea unei noi case. Cu toate astea, expertul regal Tessa Dunlop susține că mișcarea nu se aliniază cu eforturile actuale ale familiei Sussex.

„Recentele sale vizite în Marea Britanie au inclus o bătălie juridică costisitoare cu presa britanică, o scurtă apariție la un eveniment de încoronare și un eveniment caritabil în Germania. Aceste acțiuni nu sugerează că el este pe cale să înceapă vânătoarea de case în Marea Britanie”, susține Tessa Dunlop.

Ea a adăugat că, dacă Harry și Meghan s-ar muta înapoi în Marea Britanie, ar fi mai practic pentru ei să se alăture familiei pe moșia Windsor sau într-unul dintre palatele de lucru din Londra, cu securitate strictă. „Britanicilor le este dor de Harry, mai degrabă decât invers”, mai spune Dunlop.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton