Botez fastuos pentru Ecaterina, fetița lui Liviu Teodorescu. Ținutele care au atras atenția / Foto&Video

.

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, și-au botezat, sâmbătă, fetița. Micuța Ecaterina a fost creștinată la o biserică din Capitală, apoi cei doi și-au întâmpinat invitații la un restaurant de lux.

Petrecerea de după botezul fiicei lui Liviu Teodorescu a fost una de mare clasă. Meniul a conținut doar preparate alese, iar cadrul a fost unul de poveste.

Liviu Teodorescu și soția sa, ținute de mare clasă la botezul fiicei

CONȚINUT VIDEO UNICA

Liviu Teodorescu și soția lui au atras privirile tuturor cu ținutele purtate în ziua marelui eveniment. Iulia a etalat o rochie din voal, albastră, care îi scotea silueta în evidență. În aceeași notă cu jumătatea lui, Liviu Teodorescu a îmbrăcat un costum maro la botezul fiicei sale, Ecaterina.

„Asta e cea mai emoționantă zi din viața mea. Credeam că nunta a fost, dar m-am înșelat. Nunta a fost doar un pretext pentru ce se întâmplă azi. Ecaterina, TE IUBESC, fetița mea”, a transmis Liviu Teodorescu, pe o rețea de socializare, în ziua în care și-a creștinat fiica.

Citeşte și: Soția lui Liviu Teodorescu a născut înainte de termen. „Un calvar, cu anestezie totală!” Ce i s-a întâmplat Iuliei

Citeşte și: Prezentatoarea Cristina Șincai a devenit mamă la aproape 48 de ani: „4 ani de încercări și speranțe”

Citeşte întreaga ştire: Cine este Vlad Huidu de la America Express. Cum a fost testat fratele „cârcotașului” Șerban Huidu de Giulia Anghelescu

Ecaterina, fiica lui Liviu Teodorescu, a venit pe lume în urmă cu trei luni

Artistul și soția lui au devenit părinți în luna iulie. Iulia a dus-o pe micuța Ecaterina pe lume mai devreme decât era planificat. Soția artistului a alunecat pe gresia udă din casă, a căzut și s-a lovit serios, fracturându-și șoldul.

Pentru că era neapărat nevoie de o operație, medicii au decis să grăbească nașterea și așa a venit pe lume Ecaterina, la o zi după accident. Un lucru interesant de remarcat în povestea soților Teodorescu este faptul că Iulia a visat că va naște mai devreme și știa și data – 2 iulie.

“Mi-am dat seama că este ceva în neregulă când m-am dus să o ridic și nu se putea ridica. Am luat-o în brațe, am urcat scările până în living și am pus-o pe canapea. Nu putea să se miște, nu putea să-și miște piciorul”, a mai relatat el. Pentru că situația devenea din ce în ce mai gravă, Liviu Teodorescu și-a chemat părinții și o Salvare.

Deși nașterea Iuliei era planificată să aibă loc la o clinică privată, Salvarea a dus-o la Spitalul Universitar.   

Citeşte și: Liviu Teodorescu a spus de ce nu mai lucrează cu Marius Moga: „Am fost supărat rău”

Citeşte și: Câți bani cere Constantin Enceanu pentru a cânta o oră la o nuntă: „Nu am un tarif negociabil”

„Acum am trecut la alt nivel, a început să gângurească”

Liviu Teodorescu s-a obișnuit rapid cu rolul de tată. „E bine! E foarte bine! Acum am trecut la alt nivel, a început să gângurească. E și dificilă (nr. perioada) și obositoare, dar este și atât de frumoasă încât toate astea trec. Toată lumea mi-a spus: „Ha, ha, stai să vezi ce te așteaptă!”, mărturisea artistul, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton