Gafa monumentală făcută de Cleopatra Stratan în prima ediție America Express – Drumul Soarelui

.

America Express – Drumul Soarelui a început în forță! Cel mai așteptat show de la Antena 1 s-a impus ca lider de audiență, după cum au anunțat reprezentații postului, și a stârnit deja numeroase reacții în mediul online.

America Express – Drumul Soarelui a început cu dificultate pentru concurenți

Startul cursei America Express – Drumul Soarelui i-a luat prin surprindere pe concurenți, după drumul lung pe care l-au avut de parcurs până în Columbia.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au acceptat provocarea cursei. Cu toate acestea, faptul că au fost nevoiți să care după ei, în prima zi, toate bagajele cu care au venit din România a fost o surpriză mai puțin plăcută pentru ei.

Echipele de la America Express – Drumul Soarelui au ajuns în cea mai periculoasă zonă din lume

Întrecerea a început în Medellin, capitala criminalității din Columbia în urmă cu câteva decenii, și i-a purtat pe competitori spre cartierul lui Pablo Escobar, Comuna 13, considerată cândva cea mai periculoasă zonă din lume!

Drumul presărat cu misiuni a devenit de-a dreptul epuizant pentru concurenți, din cauza bagajelor. Mai mult decât atât, acestea i-au împiedicat pe unii să folosească transportul pe care îl găsiseră relativ rapid, pentru că pur și simplu nu încăpeau în mașinile oprite cu toate valizele.

Una dintre misiuni le-a mai adăugat o povară: pe lângă valize, au avut de cărat și câte o servietă misterioasă, exact ca într-un film de acțiune. Dar, spre amuzamentul concurenților, servietele conțineau pungi cu făină, ingredientul de bază pentru arepas, preparatele specific sud-americane care s-au dovedit un obstacol greu de digerat pentru unii dintre competitori.

Cleopatra Stratan, pusă în dificultate de limba engleză. Ce gafă a făcut cântăreața

Fiind nevoiți să își găsească cazare pentru prima noapte în Columbia, cântăreața Cleopatra Stratan (21 ani) și soțul ei, Edward Sanda (26 ani), s-au bucurat când o familie a acceptat rapid să îi primească în casa lor. Cei doi au refuzat însă propunerea columbienilor, fiind speriați de numărul mare de animale pe care aceștia le aveau în casă – mai mulți căței și mai multe pisici.

În cele din urmă, cuplul a găsit o altă femeie care le-a oferit cazare gratuită și i-a invitat chiar și la masă.

Acesta a fost momentul în care, dorind să îi povestească doamnei care i-a primit despre sarmale, preparatul nostru tradițional, Cleopatra Stratan a greșit cuvântul în engleză pentru varză, „cabbage”, și a folosit în loc „garbage”, care înseamnă gunoi. Drept pentru care, tânăra i-a spus columbiencei că noi, în România, mâncăm un preparat făcut din carne tocată, în „hârtie de gunoi”.

Citește și – Cine este Cleopatra Stratan de la America Express 2023. A lansat primul album și a intrat în Cartea Recordurilor la 3 ani

Citește și – Andreea Esca, gest neașteptat înainte de premiera America Express. Vedeta PRO TV promovează Antena 1

Citește și – „O experiență pe care nu o poți cumpăra”. Ce a însemnat pentru Iulia Albu și Mike participarea la America Express

Citește și – Romică Țociu, asociat cu Pablo Escobar în America Express: ,,Mă ajută fața, mai mult mustața’’

Citește și – Cine este Antoneta Galeș, mama Adei Galeș, de la America Express 2023. Lumea o știe sub pseudonimul de Tony Mott

Ce urmează la America Express – Drumul Soarelui. Doar trei echipe se vor califica la primul joc pentru amuletă

În cea de-a doua ediție a show-ului, concurenții vor da, în sfârșit, de urma rucsacurilor într-un loc neașteptat, după încă o bucată istovitoare de traseu și multă muncă. Primele tensiuni vor apărea deja, dar competiția este făcută pentru cei care nu se dau bătuți.

Tot în cea de-a doua ediție va avea loc și primul joc pentru amuletă și Joker. Jokerul poate oferi un avantaj extrem de prețios în lupta pentru imunitate.

Care este traseul pe care concurenții îl vor parcurge la America Express – Drumul Soarelui

America Express – Drumul Soarelui se va desfășura, în premieră, pe două emisfere. Concurenții vor pleca din Columbia, vor trece prin Ecuador, „mijlocul Pământului”, și vor continua aventura până în Argentina.

Drumul Soarelui îi va purta, așadar, pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality-show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton