Unde s-a angajat fiica Ralucăi Moianu, Mara, în primul an de facultate. „Trebuie să prindă experiență”

.

Raluca Moianu (54 de ani) are o fiică, Mara Ilinca Ancuța, studentă la Facultatea de Drept din București. Încă dinainte de a începe anul I de studenție, Mara s-a angajat cu jumătate de normă.

Mara Ilinca Ancuța este fiica Ralucăi Moianu din fosta căsnicie cu regretatul comentator sportiv Marius Ancuța, care s-a stins din viață în 2018, la 50 de ani, din cauza cancerului.

Mara, fiica Ralucăi Moianu, s-a angajat înainte să înceapă Facultatea de Drept

Raluca Moianu și Marius Ancuța au divorțat în octombrie 2013, după 15 ani de căsnicie. Deși erau separați, prezentatoarea TV i-a fost alături comentatorului sportiv până în ultimul moment.

„Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic și aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar o pauză. Ne-am împăcat și viața noastră a continuat și, deși pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut. A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit și lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se”, a declarat Raluca Moianu în mai 2022, pentru OK! Magazine.

Citește și: Anunțul făcut de Raluca Moianu la cinci ani de la moartea soțului. „Mara o să fie de acord!”

Citește și: Ultima promisiune făcută de Raluca Moianu fostului soț: „A murit acasă, lângă mine”

Fiica Ralucăi Moianu este angajată cu jumătate de normă din august 2023

Vara aceasta, Mara Ilinca Ancuța a susținut examenul de Bacalaureat, la care a obținut rezultate foarte bune. Ulterior a aplicat la Facultatea de Drept din București, pe care o urmează în prezent. Încă dinaintea primului semestru de studenție, Mara s-a angajat la un birou notarial.

„Mara este acum studentă la Universitatea București, la Facultatea de Drept a dat. Așa a vrut ea, așa am făcut. S-a integrat rapid, foarte repede. Are niște colegi de an foarte buni, cu care se înțelege bine. Pe lângă facultate mai și lucrează, cu jumătate de normă, la un notariat ca notar din luna august, din vara aceasta. Trebuie să prindă experiență ca, după ce termină facultatea, să poată să își găsească ușor de lucru. Are timp de toate… și de facultate și de muncă și de viață personală. Este o fată foarte bine organizată. Îmi organizează până și programul meu, nu ai treabă cu ea. Chiar este foarte organizată”, a declarat Raluca Moianu, pentru Click!.

Citește și: Raluca Moianu, despre relația cu fiica ei, la 5 ani de la moartea fostului soț: „A fost foarte complicat”

Citește și: Raluca Moianu o alintă de acum pe fiica ei „Blonda de la Drept”. Reușita Marei, la cinci ani de la pierderea tatălui

Fiica Ralucăi Moianu vrea să fie magistrat

Spre deosebire de părinții ei, Mara nu-și dorește o carieră în domeniul jurnalismului. În schimb, tânăra, care nu duce lipsă de ambiție, își dorește să devină magistrat.

„Vrea să fie magistrat. Eu aș vrea să fie notar. E numai decizia ei. Sper din tot sufletul ca examenul să nu fie foarte greu, să reușească să intre la facultate. Apoi ca facultatea să nu fie una extrem de grea încât să nu facă față. Sper din tot sufletul să își găsească drumul. Dacă ea are nevoie de sprijin, eu am să fiu acolo. Nu mă amestec, fiindcă sunt deciziile ei, e viața ei”, mai declara Raluca Moianu în iulie 2023, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Foto: Facebook; Instagram/Mara Ancuța

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton