Cum a ajuns Alexandra Spătărelu protagonista filmului “Nuntă pe bani”: “Era singura fată care nu știa de Mircea Bravo”/ Exclusiv

.

Cunoscutul vlogger clujean și actor Mircea Popa alias Mircea Bravo și-a lansat, luna aceasta, în cinematografe cel de-al doilea film “Nuntă pe bani”, o comedie care prezintă cu umor situații de viață. După succesul înregistrat anul trecut cu filmul de debut, Mirciulică, acesta a revenit în atenția publicului cu o poveste din care nu lipsește Bunica din Chinteni sau Tanti Lenuța, un personaj iubit și cunoscut din sketch-urile online care au prins rapid la public.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, Mircea Bravo a povestit că nu i-a fost ușor să-și găsească soția pentru filmul “Nuntă pe bani”. Alexandra Spătărelu s-a potrivit cel mai bine pe rol, însă a avut un atu, care, pentru alții, ar fi fost un mare minus. Actorul a dezvăluit că tânăra a venit la casting, fără să îl cunoască (n.r. Mircea Bravo), deși popularitatea lui a crescut considerabil după succesul înregistrat cu primul său film, Mirciulică.

Mircea Bravo dezvăluie cum a ajuns Alexandra Spătărelu protagonista filmului “Nuntă pe bani”

Actorul ne-a povestit că nu i-a fost ușor, întrucât socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar el a avut nevoit să facă două castinguri în orașe diferite pentru a-și găsi partenera potrivită pentru filmul “Nuntă pe bani”.

Cum a ajuns Alexandra Spătărelu protagonista filmului “Nuntă pe bani”: “Era singura fată care nu știa de Mircea Bravo”/ Exclusiv

“Am căutat în Cluj prima dată, ca omul care și-a căutat soția pe lângă casă, nu am găsit pe nimeni care să se potrivească pe rol. Am făcut un casting la București, țin minte că a venit Alexandra la casting – era singura fată care nu știa de Mircea Bravo și asta m-a fascinat la ea”, a declarat, pentru UNICA.ro, Mircea Bravo.

Alexandra Spătărelu face un rol de senzație, iar Mircea Bravo se declară mulțumit de alegerea făcută.

Citește și: „O experiență pe care nu o poți cumpăra”. Ce a însemnat pentru Iulia Albu și Mike participarea la America Express

“A rupt, din prima se vedea că era pe personaj. Nu știu pe celelalte roluri, dar pe rolul acesta mi se pare că face un rol de Hollywood și, după aceea, a fost un easy call și am sunat-o: Alexandra, facem un film!”, ne-a povestit Mircea Bravo despre cooptarea ei în acest proiect.

Cum a ajuns Alexandra Spătărelu protagonista filmului “Nuntă pe bani”: “Era singura fată care nu știa de Mircea Bravo”/ Exclusiv

Alexandra Spătărelu: “Până în momentul acela nu l-am știut”

Deși situația pare de-a dreptul amuzantă, Alexandra Spătărelu susține nu îl cunoștea pe Mircea Bravo până să lucreze cu el. “Eu mi-am restrâns puțin aria de interes cu privire la social media și la tot. M-am retras destul de mult și pur și simplu nu am dat de video-urile lui. Adică îl mai văzusem pe la televizor, dar nu am dat practic de video-urile lui, nu îl știam. Apoi l-am descoperit și m-am îndrăgostit de tot ce face, dar până în momentul acela nu l-am știut”, a clarificat, pentru UNICA.ro, Alexandra Spătărelu.

Cum a ajuns Alexandra Spătărelu protagonista filmului “Nuntă pe bani”: “Era singura fată care nu știa de Mircea Bravo”/ Exclusiv

Mircea Bravo, despre “Nuntă pe bani”: “O să o vezi pe tanti Lenuța cum distruge pe toată lumea în film”

“Nuntă pe bani” este un film finanțat de Mircea Bravo, căruia i-a acordat mai mult timp de pregătire și la care a lucrat cu o echipă cu expriență în industria de film. Protagonistul ne-a spus de ce trebuie văzut filmul lui. “Pentru că dacă ai fost la o nuntă vara asta, sigur o să te regăsești, pentru că o să înveți cum să faci o nuntă pe profit și pentru că o să o vezi pe tanti Lenuța cum distruge pe toată lumea în film”, a mai spus, pentru UNICA.ro, Mircea Bravo.   

Citește și: Ioana Ginghină dezvăluie ce dietă ține la 46 de ani: „Mănânc și dulciuri”. Ce spune despre relația cu fiica ei / Exclusiv

Cine este Mircea Bravo. Filmul „Nuntă pe bani”, primul loc în box office

Mircea Bravo este actor, scenarist și producător al peliculei Nuntă pe bani. Filmările au durat 23 de zile și au avut loc în vara anului trecut. Protagonistul lungmetrajului este Mircea, un tânăr care urăște nunțile și care, din cauza unor decizii greșite trebuie să restituie o sumă mare de bani. Soluția salvatoare este să facă nuntă. Așa că urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, nași și invitați, cu scopul de a face un business cât mai profitabil.

Potrivit paginademedia.ro, după o săptămână de la lansarea în cinematografe, „Nuntă pe bani”, filmul lui Mircea Bravo ocupă primul loc în box office-ul românesc.

Comedia a adus peste 101.000 de români în sălile de cinema din întreaga ţară, iar biletele vândute în presale au fost în jur de 38.000.

Din distribuţia filmului fac parte Alexandra Spătărelu (protagonistă), tanti Lenuţa – Bunica din Chinteni, Elena Ivanca, Adrian Cucu, Bob Rădulescu (cunoscut în online ca Haurenţiu) Ionuţ Rusu, Dan Chiorean. De asemenea în film apare solista Carmen Chindriş, alături de Taraful Rutenilor.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton