Ana Morodan, condamnată la închisoare cu suspendare, după incidentul din martie. Va face și muncă în folosul comunității

.

Ana Morodan a fost condamnată joi, 19 octombrie, la un an, 3 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare şi la efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunităţii.

Vloggeriţa, în vârstă de 38 de ani, cunoscută în lumea mondenă drept „Contesa digitală a produs un accident auto în primăvara acestui an, având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi a drogurilor. Decizia Judecătoriei Sectorului 1 prin care Ana Morodan este condamnată la un an, 3 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare şi la efectuarea a 60 de zile muncă nu este definitivă.

Ana Morodan, condamnată la închisoare cu suspendare

Ana Morodan a primit 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice; 6 luni pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, notează Pro TV. După contopirea pedepselor s-a ajus la o condamnare dd 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare.

Pe lângă aceasta, vloggerița este obligată să frecventeze un program de reintegrare socială, dar şi să efectueze muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Oraşului Voluntari sau în cadrul societăţii Green City Voluntari SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Ana Morodan, la volan, sub influența alcoolului și a substanțelor interzise

La sfârșitul lunii martie a acestui an, Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore, după ce a fost prinsă la volan sub influența băuturilor alcoolice și al substanțelor interzise. Contesa Digitală a fost oprită de polițiști, în trafic, de două ori. Prima dată i s-a deschis dosar penal după ce a refuzat să fie testată, iar a doua oară s-a descoperit că avea o concentrație de 0,40 g/l alcool pur în sânge și că luase substanțe interzise. Ana Morodan a vrut să scape de polițiști și a intrat cu autovehiculul ei în alte două mașini, potrivit oficialilor.

Citeşte şi: Ana Morodan apelează la proceduri de „întinerire și tonifiere vaginală”. „Nimeni n-are curaj să vorbească despre un subiect tabu!”

Citeşte şi: Ana Morodan, mărturisiri emoționante: „Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea”

Citeşte şi: Ce face Ana Morodan după ce a condus băută și sub influența substanțelor interzise: „M-am întors în viața mea”

Citeşte și: Ana Morodan, schimbare de look: „Este culoarea mea naturală”. Influencerița, decisă să renunțe la imaginea excentrică / Video

După stabilirea identităţii conducătoarei auto, poliţiştii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenţei alcoolului în aerul expirat, cât şi pentru stabilirea preliminară a prezenţei în organism a substanţelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat”, au transmis la acea vreme reprezentanții Brigăzii Rutiere.

„Îmi pare rău că v-am dezamăgit”

Dupăp eliberarea din arest, vloggerița a transmis un mesaj în mediul online prin intermediul căruia și-a prezentat scuzele pentru cele petrecute.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”, a transmis atunci Ana Morodan pe conturile sale sociale.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton