Cătălin Botezatu a purtat o ținută de peste 250.000 de euro la un eveniment. „Valoarea acestor haine este perisabilă” / Exclusiv

.

Cătălin Botezatu a primit premiul „Best Fashion Brand in Romania” la Gala Performanței și Excelenței de seara trecută. La eveniment, creatorul de modă a purtat o ținută elegantă, accesorizată cu bijuterii prețioase, valoarea totală a outfit-ului fiind de peste 250.000 de mii de euro, potrivit acestuia.

Cătălin Botezatu nu ratează nicio ocazie să se remarce prin ceea ce poartă. La Gala Performanței și Excelenței 2023, designerul a optat pentru un outfit all-black, accesorizat cu ochelari de soare Cartier, în valoare de 938 de euro, o cruce Gianni Lazzaro, cizme în valoare de 3.500 de euro, un ceas Rolex Yacht-Master ll, în valoare de 26.000 de euro, și mai multe brățări cu pietre prețioase.

Cum arată ținuta de peste 250.000 de euro purtată de Cătălin Botezatu la Gala Performanței și Excelenței 2023

La Gala Performanței și Excelenței de anul acesta, Cătălin Botezatu a purtat o ținută monocromă. A optat pentru o cămașă, o vestă și un costum cu detalii strălucitoare pe sacou, toate negre. Abordat de un creator de conținut pe TikTok, designerul a dezvăluit ce cost a avut ținuta pe care a purtat-o seara trecută.

În ciuda apariției sale extravagante, Cătălin Botezatu a precizat că, indiferent care este brandul sau costul unei piese vestimentare, cea mai importantă este atitudinea. Totodată, creatorul de modă a punctat cât de mult contează să ne simțim bine în ceea ce purtăm.

„Sunt nedespărțit de brățările mele, la fel ca Mihaela Rădulescu, de ceas. Deși am foarte multe ceasuri scumpe mi se pune pata pe câte unul și rămân cu el. Îmi fac singur cadouri. N-au nicio semnificație (n.red.: brățările). Sunt cu safire și diamante, briliante, rubine. Îmi plac pur și simplu”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu a mâncat mici în foiță de aur, în Cluj. Câți bani a scos din buzunare pentru răsfățul culinar

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, Violeta, apariție elegantă pe covorul roșu: „Nu uit de autoritatea părintelui” / Video exclusiv

Citește și: Papucii din blană de oaie cu care Loredana Groza a făcut furori printre „fashioniste”. Câți bani costă perechea

Cătălin Botezatu: „Atitudinea contează cel mai mult”

„Poți să te îmbraci de la H&M, atitudinea contează cel mai mult. Dacă te simți bine în hainele pe care le porți și dacă ești critic puțin când te privești într-o oglindă e bine. Valoarea acestor haine este perisabilă. E ca ambalajul, ambalajul e perisabil. Peste 250.000 de mii (n.red.: valoarea totală a ținutei sale)”, a mai declarat Cătălin Botezatu, pentru TikTok.

Gala Performanței și Excelenței este un eveniment cu renume și cu o istorie de 13 ani. În fiecare toamnă, Gala premiază valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, antreprenoriat, beauty, campanii sociale și media. Evenimentul este dedicat promovării și recunoașterii personalităților care au dobândit un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton