Cine este Cleopatra Stratan de la America Express 2023. A lansat primul album și a intrat în Cartea Recordurilor la 3 ani

.

Cine este Cleopatra Stratan de la America Express. Fiica lui Pavel Stratan, în vârstă de 21 ani, a reușit să devină cunoscută în lumea muzicală din România de la o vârstă fragedă. La doar 3 ani, aceasta a lansat prima ei piesă, „Ghiță”, care este în continuare fredonată de oameni, atât mici, cât și mari.

Născută într-o familie formată dintr-un artist și un inginer, Cleo, așa cum este alintată de cei dragi, a avut o copilărie fericită și a știut dintotdeauna ce avea să facă în viitor. A venit pe lume pe 6 octombrie 2002, fiind prima născută a cântărețului Pavel Stratan și a soției acestuia, Rodica. În prezent, se află printre concurenții noului sezon al show-ului America Express.

Cine este Cleopatra Stratan de la America Express 2023

Cleopatra Stratan avea 3 ani în momentul în care a lansat primul ei album muzical, intitulat chiar „La vârsta de 3 ani”. Piesa „Ghiță” a fost cea care i-a adus succesul, fiind tradusă în mai multe limbi, inclusiv în japoneză.

Albumul de debut al fiicei lui Pavel Stratan deține șase recorduri mondiale. În anul 2006, primea discul de platină, după ce s-a vândut în peste 150.000 de exemplare în România. În Cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan a intrat la categoriile: cel mai tânăr interpret care a obținut 3 premii MTV, cea mai tânără cântăreață care a reușit să scoată un hit la nivelul unei țări, precum și cea mai tânără interpretă de succes.

Tot în anul în care și-a făcut debutul, Cleopatra a câștigat 10.000 de euro pentru o piesă, banii fiind apoi donați.

La doar 3 ani, aceasta a ocupat primul loc în topurile muzicale din România și chiar reușea să susțină un concert live de 2 ore.

Cel de al doilea album al artistei avea să fie lansat doi ani mai târziu, fiind intitulat sugestiv, „La vârsta de 5 ani”.

După o lungă pauză muzicală, Cleopatra Stratan a revenit în forță în anul 2017, la vârsta de 15 ani. În anul 2018, avea să dea din nou lovitura cu piesa „Te las cu inima” care, în primele 10 zile de la lansare a avut 5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Citește și: Cleopatra Stratan, cel mai bine plătită din familie! Și-a depășit tatăl și soțul ca onorariu. Cât costă să îți cânte și alți artiști / Exclusiv

Citește și: Cum au trăit Edward Sanda și Cleopatra Stratan experiența America Express: „Am trecut prin toate stările”

Cleopatra Stratan este căsătorită cu Edward Sanda

Anul acesta, pe data de 6 octombrie 2023, Cleopatra Stratan a împlinit vârsta de 21 de ani. În urmă cu doi ani, artista ajungea în fața altarului alături de alesul inimii ei, cântărețul Edward Sanda. Cei doi s-au căsătorit pe 14 august 2021, după ce Edward a cerut-o de soție cu un an în urmă, în ziua în care ea împlinea 18 ani.

La petrecerea de majorat, Cleopatra Stratan avea să fie surprinsă de cererea iubitului ei, care i-a oferit un inel superb de logodnă.

„Eu am simțit că se va întâmpla ceva bun în ziua în care l-am cunoscut pe Edi, în studio, la București. Eu făceam studii la București, el era artist semnat la «Famous» (n.red casă de discuri). Au fost niște chestii inevitabile ce ne-au adus împreună. Nu m-am gândit că o să îndrăgostesc lulea de el de la prima vedere”, spunea Cleopatra după nunta cu îndrăgitul cântăreț.

În cadrul unui podcast, Cleopatra Stratan a dezvăluit și cum s-a îndrăgostit de Edward Sanda.

„Mă privea într-un mod în care mă admira și mă simțeam flatată. Și avea și-un zâmbet până la urechi… M-a făcut să mă simt atât de specială. De aceea m-am îndrăgostit de el, la prima vedere, iar apoi nu i-am mai dat pace. Prima mea, cea mai mare dorință, a fost să lansez o piesă cu el, cu Edward Sanda, pentru a sta cât mai mult timp cu el”, mărturisea artista anul trecut.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, afacere nouă după „America Express”. „Suntem aici să îți îndeplinim visul”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despărțiți jumătate de an: “Am considerat acest obstacol ca pe o oportunitate și un test în relația noastră” / Interviu exclusiv

Cleopatra a plecat pe Drumul Soarelui, la America Express 2023

Anul acesta, Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au acceptat provocarea de a pleca împreună în America de Sud, pentru a participa la emisiunea America Express, sezonul 6.

Cei doi au pornit încrezători în competiție, însă nu și-au imaginat nicio clipă ce avea să se întâmple acolo și situațiile limită în care aveau să fie puși.

„Gata, nu mai suport, vreau acasă!” a fost sentimentul care i-a încercat pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda, când au văzut cât de grea este competiția, însă dorința de a ajunge cât mai departe se dovedește a fi, întotdeauna, mai puternică decât propriile limite impuse: „Show-ul ăsta ne ajută să ne călim pentru orice ne mai rezervă viitorul. Am trecut prin toate stările!”.

„America Express va rămâne, toată viața noastră, o experiență de neuitat, care ne oferă foarte multe lecții!“, a adăugat artistul.

Deși au fost momente care le-au testat nervii și răbdarea, cei doi au spus: „Nu ne-am înjurat, nu ne-am certat niciodată, ci doar ne-am enervat pe situațiile în sine, însă niciodată unul pe celălalt”, recunoscând că și-au dat seama cât de bine se completează reciproc, indiferent de situațiile prin care trec.

Lista concurenţilor America Express 2023

Alexia Eram şi fratele ei, Aris (copiii Andreei Esca)

Comedianţii George Tănase şi Ionuţ Rusu

Romică Ţociu şi fiul lui, Cătălin

Iulia Albu şi iubitul ei, Mike

Sânziana Negru şi Laura Giurcanu

Giulia Anghelescu şi soţul ei, Vlad Huidu

Actriţa Ada Galeş şi mama ei, scriitoarea Antoneta Galeş

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda

Iuliana Pepene, prezentatoare Observator, şi jurnalista de război Sonia Simionov

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cleopatra Stratan

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton