Mircea Radu, după plecarea celor trei chefi de la Antena 1: „Mona Segall nu se simte bine. Loviturile sub centură dor cel mai tare”

.

Despărțirea Antenei 1 de cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, nu l-a lăsat indiferent pe Mircea Radu. Prezentatorul are convingerea că Antena 1 va resimți din plin această lovitură și spune că cei trei erau sarea și piperul show-ului, iar celebra expresie “Nimeni nu e de neînlocuit” e o vorbă falsă.

Pe de altă parte, Mircea Radu crede că cei trei jurați de la Chefi la Cuțite și-au asumat un mare risc atunci când au luat decizia de a pleca de la Antena 1, pentru că nici pentru ei nu va mai fi nimic din ce a fost.

Mircea Radu, după plecarea juraților Chefi la Cuțite: „E o lovitură dată Antenei, probabil la fel de grea ca și pentru Pro”

 “Plecarea celor trei chefi e încă știre; s-a intrat în faza de presupuneri. Da, e o lovitură dată Antenei, probabil la fel de grea ca și pentru Pro, acum câțiva ani. Îi pârjolește grila de programe și, mai presus, o rupe la orgoliu, pentru că televiziunile trăiesc și din asta, știu emisii făcute din ambâț, nu că erau necesare.

Nici Mona Segall nu se simte bine, loviturile sub centură dor cel mai tare. Îi va fi și mai rău pentru că “Nimeni nu e de neînlocuit” e o vorbă falsă, toxică și tristă ca moartea, care nu se aplică la prezentatorii TV; cei trei erau sarea și piperul showului iar producătoarea cunoaște asta mai bine ca oricine”, spune Mircea Radu, pe o rețea de socializare.

Prezentatorul crede că cei trei chefi au pus totul în joc, dar și-au asumat asta, iar acum așteaptă rezultatele. ”Pentru chefi, nimic nu va mai fi din ce a fost. Dar ei sunt băieți mari, au călcat pedala până la fund, la viteza asta nu mai există nuanțe, va fi sau nu va mai fi deloc. Niciodată”, adaugă Mircea Radu, despre Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Mircea Radu: „E posibil să tresărim la întrebarea “pe câți bani s-or fi ușchit de-acolo?”

În opinia lui Mircrea Radu, telespectatorii așteaptă acum să vadă cu ce va umple Antena 1 acel spațiu lăsat gol de jurații Chefi la Cuțite, care vor fi noile vedete, dar un gând îi duce și către suma pentru care și-au decis plecarea.

„Dar noi, telespectatorii, unde suntem în povestea asta? Păi unde să fim, pe canapea, în fața televizorului; nu ne întrebăm nici ce fac, nici unde se duc, nici de ce au plecat chefii de la A1 – e posibil să tresărim la întrebarea “pe câți bani s-or fi ușchit de-acolo?”, dar numai un pic.

Tot ce vrem este umplerea locului rămas gol cu emisii puternice și staruri. Pentru că noi, telespectatorii, vrem sânge pe ecran chiar dacă știm că e ketchup”, adaugă Mircea Radu.

Citeşte și: „Am rămas mască”. Ce clauză contractuală trebuie să respecte concurenții Chefi la cuțite. Dezvăluirile făcute de Daiana Duțu

Citeşte și: Mona Segall, adevărul despre Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Ce spunea despre prezența lor în juriul „Chefi la cuțite”

Mona Segall: „Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez, pentru că echipa mi-a fost și familie”

Antena 1 a anunțat, zilele trecute, înlocuirea celor 3 jurați ai formatului Chefi la Cuțite: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Motivul despărțirii ar fi refuzul celor 3 de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13 Chefi la Cuțite. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez, pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziunea, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, susține Mona Segall, după decizia luată de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea de a părăsi show-ul culinar.

Citeşte și: Cum arătau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la Cuțite. Imagini de colecție

Citeşte și: Ernest Maftei și luptele care i-au marcat viața: „Câştigam 40.000 de lei pe film şi veneam acasă, de la femei, fără niciun leu”

„Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil”

„Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete și responsabilitatea vedetelor este față de publicul care i-a adus aici. 

Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”, a spus Mona Segall, producătoarea show-ului.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton