Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul “Chefi la cutițe” 2023. A gătit pentru Selena Gomez și Lewis Hamilton

.

Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul “Chefi la cuțite” 2023. Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, i-a adus victoria chefului în sezonul 12 al îndrăgitului show culinar.

Aceasta a fost ultima ediție în care celebrii chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au activat pe post de jurați și coorodonatori ai echipelor concurente, după ce timp de 12 ani au făcut spectacol în emisiune Chefi la cuțite. Cei trei au decis să plece de la Antena 1, iar anunțul înlocuirii lor a fost făcut cu câteva zile înainte ca finala emisiunii să fie difuzată de post. (Citește aici mai multe detalii)

Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cutițe 2023

Și numele învingătorului din sezonul 12 al show-ului culinar a fost făcut public înainte, iar ediția din 18 octombrie a confirmat informația. Janni Alexandridis este câștigătorul “Chefi la cutițe”, are 23 de ani, s-a născut în Germania, tatăl său este grec, iar mama, româncă. Pasiunea lui pentru gastronomie a început de la o vârstă fragedă, iar talentul culinar l-a moștenit de la mama și de la bunica sa. Janni este de profesie chef bucătar și a venit la “Chefi la cuțite” la insistențele mamei sale.

El le-a povestit juraților că familia lui a avut un restaurant în Nürnberg și el a lucrat acolo de mic copil.

“Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România.

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cutițe 2023: “Bucătăria este locul în care mă simt foarte bine“

Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc.

Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fie care zi, după școală, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate…” – a mărturisit tânărul, în emisiunea Chefi la cuțite.

Citeşte şi: Cum arătau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la Cuțite. Imagini de colecție

Citeşte şi: Mona Segall, adevărul despre Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Ce spunea despre prezența lor în juriul „Chefi la cuțite”

Citeşte şi: Tensiuni la Chefi la Cuțite, în echipa lui Florin Dumitrescu: „E ireal”. Ce s-a întâmplat la proba eliminatorie / Video

Citeşte şi: Ei ar putea fi noii jurați de la „Chefi la cuțite” sezonul 13. Lista scurtă a Monei Segall, făcută publică

El a studiat arta culinară timp de trei ani în Germania.

”În Germania, te duci la școală și în restaurant. E un program, durează trei ani. După trei ani ești bucătar. (…) Vreau să fac ceva care să bucure oamenii. Să mănânce și să se bucure. Și asta e cel mai frumos lucru despre meseria mea” – a mai spus Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite.

Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a gătit pentru Selena Gomez și Lewis Hamilton

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite 2023, a primit cuțitul de aur din partea lui Dumitrescu în episodul 10 al sezonului 12, după ce a reușit să-I impresioneze pe jurați cu preparatul său.

„I-am oferit cuțitul de aur pentru că mi-a dat siguranța că poate, este capabil și se poate descurca în situația de criză”, a spus chef Florin Dumitrescu despre Janni, pe care l-a trimis direct în etapa battle-urilor, potrivit a1.ro.

Câștigătorul “Chefi la cuțite” sezonul 12 a gătit pentru nume mari din showbiz-ul internațional.

„Am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că am reușit asta în viață”, a dezvăluit el.

Câți bani primește câștigătorul Chefi la cuțite

Premiul cel mare pus în joc în finala emisiunii Chefi la cuțite este în valoare de 30.000 de euro.

Ioana Dehelean şi Janni Alexandridis – cuţitul de aur din echipa Amanita Regală şi Valentin Timofte, cuţitul de aur din echipa Soarelui Răsare, au fost cei trei concurenți care s-au întrecut pentru mult râvnitul trofeu de câștigător al sezonului 12 Chefi la cuțite și cecul de 30.000 de euro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton