Oana și Catinca Roman s-au reunit la spital, lângă patul Mioarei Roman. Cele două nu își mai vorbeau

.

Grija pentru mama lor le-a reunit! Oana și Catinca Roman au lăsat neînțelegerile deoparte și s-au reunit la spital, la căpătâiul mamei lor, Mioara Roman.

Oana Roman a recunoscut că a existat un moment când a trebuit să plece și sora sa i-a ținut locul, semn că gheața dintre ele a început să se topească și că situația grea cu care se confruntă a început să le apropie.

Oana Roman: ”Am fost la mama la spital cu sora mea”

Citeşte și: Oana Roman, apariție surprinzătoare la un eveniment: „Am investit ceva în schimbarea garderobei” / Exclusiv

Citeşte și: Mioara Roman va fi operată. De ce se teme Oana, fiica ei: „Nu există altă variantă”

”Am fost la mama la spital cu sora mea. Fiind la Terapie Intensivă, doar una dintre noi a putut să o vadă, respectiv Catinca s-a dus astăzi și a stat cu ea. Situația este încă destul de sensibilă, urmează să o detubeze, să vedem ce se întâmplă, după care am luat-o pe Isa, m-am întors înapoi în oraș, pentru că i-am cumpărat un costum pentru petrecerea de Halloween, m-am oprit să las un pachet la cineva.

Mergem acasă, după care Isa are ora de kicboxing”, a mărturisit Oana Roman, pe o pagină de socializare.

„Toate rugăciunile noastre au contat. Ea este o luptătoare”

Fiica lui Petre Roman a revenit apoi cu detalii pentru cei care care îi urmăresc postările și a recunoscut că medicii i-au dat o veste bună și că starea mamei ei se ameliorează simțitor. Mioara Roman a fost operată în urmă cu câteva zile.

“A ieșit soarele. Aseară m-au sunat doctorii, mama a fost detubată și evoluează lent pozitiv. Am dormit mai liniștită. Toate rugăciunile noastre au contat. Iar ea este o luptătoare. Mulțumesc Doamne!”, a mai spus vedeta.

Citeşte și: Ela Crăciun s-a mutat într-o nouă casă după cinci ani de așteptare. În ce a investit vedeta zeci de mii de euro

„Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie”

Oana Roman a rupt orice legătură cu sora ei, Catinca, după ce a acuzat-o că nu își vizitează mama la azil și timp de câteva luni nu și-au mai vorbit.

Deși au avut mulți ani o relație frumoasă, Catinca și Oana Roman au dat frâu declarațiilor la un moment dat. Totul a început după ce Oana Roman, hotărâtă să spună lucrurilor pe nume, a anunțat că nu mai vrea să audă de sora ei, pentru că aceasta refuză să ajungă la Mioara Roman, la azil. De cealaltă parte, Catinca Roman a susținut că depresia prin care a trecut a împiedicat-o să facă asta.

Citeşte și: Oreste duce dorul prieteniei cu Mircea Badea: „Nu am nicio amintire legată de el care să îmi producă altceva decât un zâmbet”/ Exclusiv

Citeşte și: Catinca și Oana Roman, războiul declarațiilor. Surorile nu se iartă. „Nu plătește nimic pentru mama din banii ei”

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei! Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni.

Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama. I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am niciun ajutor acum decât pe doamna Elena, care mă ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume. Mai am o familie în spate, familia lui Pepe”, declara, cu ceva timp în urmă, Oana Roman.
Foto: Facebook, arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton