Tori Spelling din „Beverly Hills, 90210 a fost înlocuită! Dean McDermott are o nouă iubită

.

Dean McDermott a dat-o uitării pe Tori Spelling și are o nouă iubită. Actorul se afișează acum cu Lily Calo. Cei doi au fost surprinși la o întâlnire romantică în Los Angeles, dar nu singuri, ci alături de un alt cuplu.

McDermott, în vârstă de 56 de ani, purta un tricou închis la culoare, blugi, un lanț argintiu la șold, ochelari de soare și cizme de cowboy. Calo a optat pentru o jachetă verde închis, cu accente albe, blugi decupați și sandale.

Dean McDermot, fericit lângă noua iubită, Lily Calo

Cei patru au povestit, au râs și păreau că se distrează de minune împreună. Aceasta este a doua oară când Dean McDermott și iubita lui, Lily Calo, sunt surprinși împreună. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi și săptămâna trecută, în timp ce se țineau de mână și au bifat o vizită la oficiul serviciilor sociale din Los Angeles. Actorul avea un teanc mare de plicuri albe, în timp ce bruneta se ghemuia lângă el și se uita peste documente.

Deși au așteptat în fața biroului guvernului timp de aproximativ 40 de minute, Dean McDermott  și partenera lui păreau bine dispuși și discutau cu oamenii din jurul lor. În cele din urmă, cei doi și-au făcut drum înăuntru, unde au petrecut 15 minute înainte de a ieși din clădire.

Nu este clar de cât timp se întâlnesc cei doi, dar se pare că s-au cunoscut în timp ce lucrau la un proiect la Conscious Community Global, o companie care furnizează servicii de sănătate și unde Lily Calo lucrează ca director de cont.

Citeşte și: Tori Spelling, de la casele scumpe la viața într-o rulotă cu cinci copii. Cum a ajuns actrița să aibă probleme financiare

Citeşte și: Donna din serialul „Beverly Hills, 90210” divorțează după 18 ani de mariaj. Cum a anunțat Dean divorțul de Tori Spelling

Dean McDermott și Tori Spelling s-au despărțit după 17 ani

Dean McDermott – care și-a anunțat despărțirea de soția sa de 17 ani, Tori Spelling, în iunie – locuiește cu patru colegi într-o casă închiriată, cu cinci dormitoare, din Valea San Fernando.

În ciuda despărțirii lor, în biografia lui biografia lui McDermott de pe Instagram, actrița din „Beverly Hills, 90210” este trecută drept „dragostea vieții lui”.

Între timp, Tori Spelling și cei cinci copii ai cuplului au petrecut săptămâni întregi într-un motel unde plăteau 100 de dolari pe noapte, după ce au susținut că vila închiriată în care stăteau a fost invadată de mucegai.

Citeşte și: Cum se descurcă Robert De Niro, la 80 de ani, în rolul de tată. Actorul are o fetiță de cinci luni

Citeşte și: Cu ce s-au confruntat Sânziana Negru și Laura Giurcanu la America Express: ,,Acum plângem, acum râdem!’’

Dean McDermott și Tori Spelling, o despărțire anunțată

Actrița, în vârstă de 50 de ani, și copiii ei locuiesc de atunci într-o rulotă. McDermott și Tori Spelling, în vârstă de 50 de ani, au cinci copii împreună, băieții Liam, 16 ani, Finn, 10 ani și Beau, 6 ani, și fiicele Stella, 15 ani și Hattie, 11 ani.

Actrița din „Beverly Hills, 90210” și actorul canadian au negat ani la rând  că au probleme conjugale, în ciuda dovezilor tot mai mari că despărțirea era iminentă. Zvonurile despre separare au început când Spelling a fost văzută fără verighetă, în martie 2021. Actrița a recunoscut apoi, două luni mai târziu, că ea și McDermott dorm în camere separate. „În acest moment, copiii și câinii dorm în patul meu”, i-a spus ea prietenului ei Jeff Lewis în emisiunea sa de la radio Sirius XM, adăugând că soțul ei a plecat într-o altă țară pentru a filma un proiect.

Foto: Profimedia

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton