Andreea Marin, premiată alături de Violeta pe aceeași scenă, la Gala Performanței și Excelenței!

.

Andreea Marin și fiica sa, Ana Violeta Bănică, vor fi premiate pe aceeași scenă, miercuri, 18 octombrie 2023, la Gala Permormanței și Excelenței. Nu este pentru prima dată când cele două se vor afla pe aceeași scenă, dar este o premieră faptul că atât mama cât și fiica vor fi recompensate pentru activitățile desfășurate.

Gala Performanței și Excelenței este un eveniment cu renume si o istorie de 13 ani, ce premiază valorile din sport, televiziune, muzică, arte, design, antreprenoriat, beauty, campanii sociale și media, în toamna fiecărui an. Evenimentul este dedicat promovării și recunoașterii personalităților care au dobândit un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite.

Andreea Marin și Violeta, premiate la Gala Performanței și Excelenței

Andreea Marin și Violeta vor avea ocazia să urce pe aceeași scenă, moment în care le vor fi recunoscute aporturile aduse domeniilor în care activează.

Astfel, Andreea Marin va primi Premiul de Excelenţă pentru conceptul multimedia, evenimentele și producția de podcasturi inedite în studiourile Creative Hub Voice&Visibility.

Pe de altă parte, fiica ei, Violeta, va fi onorată cu Premiul de Excelenţă pentru activități de voluntariat pentru adolescenți și adulți și implicare socială.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate personalități din România. De 3 ani, se ocupă de cel mai modern Hub și spațiu media din România ce ii poarta semnătura. Conceptul creativ s-a remarcat încă de la început prin proiectele complexe supervizate de Andreea Marin.

La fel ca celebra sa mamă, Violeta muncește de mică, are responsabilități pe care și le trasează și respectă. Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică face voluntariat într-un centru de reabilitare pentru adolescenți. Mergând săptămânal, la început i s-a părut că este greu. Încetul cu încetul, aceasta s-a implicat tot mai mult în acest proiect de coluntariat.

Citește și: Cum își rezolvă Andreea Marin și fiica ei, Violeta, neînțelegerile: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm” / Video

Citește și: De ce se îngrășase Andreea Marin și cum se menține acum în formă: “Ne îngreunăm singuri viața”

Citește și: Cove, despre colaborarea cu Andreea Marin: „Nu ne-am apucat de televiziune să ne umplem de bani”

Citește și: Andreea Marin, despre pierderea mamei și relația cu mama vitregă: „Cumva n-am fost total văduvită”

Ce este Gala Performanței și Excelenței

Gala Performanței & Excelenței 2023, eveniment de valoare cu o tradiție de 13 ani, premiază anual valori din sport, televiziune, muzică, arte, design, antreprenoriat, beauty, campanii sociale, media.

Printre laureatii Galei Performanței și Excelenței se află personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România, dar și oameni valoroși care mișcă lucruri în România, însă poate nu sunt atât de vizibili.

Printre laureatii Galei Performanței și Excelenței se află personalități de legendă din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România. Florin Piersic, lie Năstase, Prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan, David Popovici, Simona Halep, Elisabeta Lipă, Andreea Marin, Helmut Duckadam, Cătălin Botezatu, Mihai Leu, Gabi Balint, Paula Seling, Octavian Bellu Anna Lesko, Anda Adam, Denise Rifai, Ilinca Vandici, Ionel Dănciulescu, Delia, Răzvan și Dani, Inna, Monica Anghel, Marcel Pavel, Aurelian Temișan, Nico, Voltaj, Cove, Loredana, Corina Chiriac, Mirel Rădoi, Ianis Hagi, Camelia Potec, Doina Melinte, Sore, Antonia, Trupa Andre, Marian Dragulescu, Alina Eremia, Andreea Banică, Theo Rose, Diana Munteanu, Ana Maria Brânză, Iuliana Tudor, Monica Roșu, Gabriel Cotabiță, Nicuşor Stan, Laurențiu Reghecampf, Simona Pătruleasa, Giulia, Simona Gherghe, Vladimir Drăghia. Beatrice Rancea, Constantin Cotimanis, Ovidiu Lipan Țăndărică, Mihaela Borcea, Victor Slav, Adelina Pestriţu, Irina Nicolae, Dorian Popa, Carmen Brumă, Liviu Teodorescu sunt doar o parte dintre vedetele laureate.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Marin și fiica sa, Violeta Bănică

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton