Elena Mogîldea și Bubu Cernea fac nuntă mare. Primele declarații despre rochia de mireasă: “E super drăguță și sexy” / Exclusiv

.

Elena Mogîldea, cunoscută publicului din serialele de la Antena 1, „Adela” și „Lia, soția soțului meu”, și Bubu Cernea, baterist, dar și producător muzical la Vocea României, trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Cei doi s-au cunoscut întâmplător la radio, în urmă cu 5 ani, unde ea o însoțea pe Irina Rimes în calitate de project manager. Bubu a fost fascinat de Elena la prima vedere și, mai mult, i-a spus că într-o zi va fi soția lui. Anul trecut, în luna iunie, îndrăgostiții și-au oficializat relația la Starea Civilă în prezența familiei și a prietenilor apropiați, iar acum se pregătesc pentru cununia religioasă.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, soția lui Bubu Cernea ne-a spus că își dorește ca la petrecerea de nuntă să participe toți oamenii dragi, din acest motiv au preferat să facă separat ceremonia religioasă. Speră că în 2024 vor găsi o perioadă mai liberă, pe care să o aloce pentru fericitul eveniment din viața lor. Elena își dorește să poarte două rochii de mireasă, iar un model de rochie îl are deja salvat în telefon.

Elena Mogîldea și Bubu Cernea plănuiesc nunta în 2024. Actrița va avea două rochii de mireasă

Elena Mogîldea a mai povestit pentru UNICA.ro cum a început colaborarea cu Irina Rimes și de ce a ales să pună punct după 3 ani. Potrivit declarațiilor actriței din serialul “Lia, soția soțului meu, cele două au rămas prietene, Elena dorindu-și o carieră în actorie, de care se bucură în prezent.

Elena, de ce nu porți verigheta?

Nu port verigheta pentru că nu am făcut cununia religiosă încă și aici nu se pune verighetă decât la cununia religioasă. Un lucru diferit față de Moldova, pentru că acolo e pune și la cununia civilă verigheta.

Când veți face și celălalt pas? Mă refer la nuntă.

Anul trecut am zis că vom face anul acesta, anul acesta am zis că îl vom face anul viitor. Ne dorim să-l facem, dar nu am apucat să organizăm din cauza lipsei timpului. Așa a fost și cu cununia civilă. Eram acasă într-o zi pur și simplu și am zis bun, am luat calendarul și l-am întrebat pe Bubu: Când ești liber? Atunci ești liber? Nu. Atunci, nu. Atunci? Da. Bine, blochează data, atunci are loc cununia noastră.

Citește și:  Cântăreața Alessia, după ce a primit un diagnostic crunt și a ajuns la 39 de kilograme: „Copilul meu m-a făcut o luptătoare” / Exclusiv

Citește și: Dana Budeanu, apariție rară cu gemenele ei. Cum s-a fotografiat cu Daria și Maria

Elena Mogîldea și Bubu Cernea fac nuntă mare. Primele declarații despre rochia de mireasă: “E super drăguță și sexy” / Exclusiv

Deci data nu a avut vreo semnificație specială.

Legată de povestea noastră de iubire nu, dar mi-am dorit să aibă, să fie o cifră  9.06.2022, 9 – 6 – 6, să fie legate așa toate între ele. 

Elena Mogîldea nu a renunțat la numele ei: “Să devin în acte doar Cernea, mi se părea că îmi pierd din identitate”

În acte ești doamna Cernea?

Mi-am păstrat și numele meu de familie, sunt Mogîldea Cernea. Tata mi-a zis să fac cum vreau, dar poate e o prostie, dar sincer mi s-a părut că, după 30 de ani în care eu am trăit cu numele Mogâldea, așa, dintr-odată să devin în acte doar Cernea, mi se părea că îmi pierd din identitate și evident că Bubu m-a susținut, i-a plăcut și lui cum sună și atunci am ales această variantă.

Citește și: Soția lui Bubu Cernea, dezvăluiri despre relația cu soacra Crina Mardare. Elena Mogîldea: “O vedeam foarte serioasă și greu să-i intre în grații cineva”/ Exclusiv

Cum te vezi în rochia de mireasă?

Cred că una o să fie sirenă și una să fie foarte flu-flu, diafană. Am și un model pe care mi l-am salvat de ceva timp și am zis că atunci când voi fi mireasă vreau să mi-l fac neapărat. E o rochie super drăguță și sexy.

Elena Mogîldea și Bubu Cernea fac nuntă mare. Primele declarații despre rochia de mireasă: “E super drăguță și sexy” / Exclusiv

Îți dorești o petrecere de nuntă cu mulți invitați sau ceva restrâns?

Restrâns am făcut cununia civilă, am făcut o petrecere cu ai noștri, și petrecerea mare, că de aceea am zis că nu o facem atunci, mai așteptăm să facem cununia religioasă și petrecerea tocmai ca să putem să invităm toți prietenii, care ne sunt alături, nu doar cei mai apropiați.

Cea mai frumoasă amintire legată de soțul tău care este?

Atunci când m-a cerut în căsătorie. Eram la Brașov cu finii noștri. Ne-am dus chiar de ziua lui și eu mă așteptam să fie momentul atunci de ziua lui. Și am văzut că a trecut ziua lui și nu a fost momentul. Ok, poate mâine. Nici mâine nu a fost să fie. Și în a treia seară am renunțat la idee, am zis bine, asta e, înseamnă că nu se mai întâmplă. O să se întâmple cândva. Și-l văd, s-a îmbrăcat așa foarte drăguț, foarte cochet, la costum, zic: Da’ ce sărbătorim de te-ai îmbrăcat atât de drăguț, oficial?

Mi-a spus: Uite că mi-am luat totuși costumul acesta cu mine și e păcat să nu îl îmbrac. A mers în igloo de la hotel unde ne așteptau o șampanie și am început noi să discutăm cu finii că vai, ce frumos ne-au așteptat! Și fiecare dintre noi hai să ținem un discurs despre prietenie. Și a început și Bubu să discute și când l-am văzut că se ridică și vine lângă mine mi s-au înmuiat picioarele și am zis ok, acum se întâmplă. Și a fost foarte drăguț.

S-a lăsat cu lacrimi?

Da, evident, și am sunat toată lumea. Uitați ce am pe deget! Superb! E fix așa cum mi l-am dorit!

Citește și: Bubu Cernea, dezvăluiri emoționante despre relația cu soția lui, Elena: „Nu mă văd făcând nimic fără să o am pe ea alături”

Profesional, cum ai făcut trecerea de la Jurnalism la Actorie?

În Chișinău am făcut Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și în paralel am făcut și Facultatea de Actorie, deci sunt cu acte în regulă. În Moldova nu am reușit să fac nimic în afară de teatru în acest domeniu și de aceea mi-am dorit mai mult să vin aici, pentru că aici, totuși, este o industrie mult mai dezvoltată și-m televiziune, dar și în cinematografie.

Tu ai venit o dată cu Irina Rimes?

Nu, Irina era mai de mult aici, nu ne știam personal. Eu o știam pe ea, pentru că îi puneam piesele la radio și coincidența face ca părinții noștri să vină din aceeași localitate. Și atunci când am trimis CV-ul acolo și a văzut numele meu și localitatea, s-a încheiat o prietenie și o colaborare.

Elena Mogîldea și Bubu Cernea fac nuntă mare. Primele declarații despre rochia de mireasă: “E super drăguță și sexy” / Exclusiv

Elena Mogîldea, despre relația cu Irina Rimes: “Hai să rămânem prietene, ne-am despărțit pe plan profesional”

Cât timp ați lucrat împreună?

3 ani am lucrat, dar simțeam că vreau să fac ceva pentru mine și atunci am decis: ok, hai să rămânem prietene, ne-am despărțit pe plan profesional. Drept dovadă, după aceea a venit pandemia și eram puțin cam tristă ce fac eu acum, dar a venit primul casting la serialul Adela și a fost bine.

A fost o ușă deschisă către tine.

Da, trebuie să renunți atunci când vrei ceva, trebuie să renunți la alte lucruri pe care le ai, pentru că ești focusat acolo în treaba pe care o faci și atunci lucrurile nu te găsesc și tu nu le găsești pe ele.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton