Surpriză de proporții la Antena 1, după schimbările de la „Chefi la Cuțite”. Dani Oțil, luat în vizor de post

.

După schimbările neașteptate de la Antena 1, legate de înlocuirea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu din show-ul culinar „Chefi la cuțite”, postul de televiziune a pregătit o altă surpriză pentru publicul telespectator.

Potrivit unui anunț apărut pe pagina de instagram Viperele Vesele, un nou reality show urmează să înceapă, iar cel care o va prezenta va fi nimeni altul decât Dani Oțil.

Surpriză de proporții la Antena 1

Se pare că este vorba despre o emisiune ce urmărește formatul reality-show-ului din Israel „Power Couple”, ce a fost filmată în Malta.

„Antena 1 lansează un reality show după o versiune din Israel „Power Couple”. Reality show-ul urmărește povestea a 8 cupluri care se confruntă cu mai multe provocări pentru a descoperi cât de bine se cunosc unul pe celălalt.,

Toți concurenții sunt cazați într-o vilă, unde trebuie să reziste 6 săptămâni. În această perioadă bărbații sunt supuși unor probe, în timp ce partenerele de viață trebuie să parieze pe succesul lor. Nimeni nu trebuie să știe cât au pariat. La finalul show-ului Power Couple, producătorii de la Antena 1 vor înmâna premiul cuplului câștigător.

„Filmările sunt aproape de final”

Citeşte şi: Mihai Morar, despre plecarea juraților Chefi la Cuțite: „Nerecunoștință”. Când are loc marea finală a emisiunii culinare

Citeşte şi: Haos în bucătăria Chefi la Cuțite. Jurații s-au „lovit” cu amulete și un concurent cu experiență a plecat acasă

Citeşte şi: Cum arătau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în primul sezon Chefi la Cuțite. Imagini de colecție

Citeşte şi: Dani Oțil a jurizat lupta pentru amulete la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu: „E un sclifosit” / Video

Suma încasată este reprezentată de banii pe care partenerii de viață i-au acumulat până în momentul respectiv.

În exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Dani Oțil este prezentatorul acestei emisiuni. Filmările pentru emisiune au loc în Malta și sunt aproape de final. Antena 1 ne iubește!” – se arată în postarea respectivă.

Schimbările de la „Chefi la cuțite” i-a luat prin surprindere pe fanii postului Antena 1

După 12 ani de filmări în același format și 12 sezoane urmărite cu interes de fanii emisiunii „Chefi la cuțite”, producătorii emisiunii au decis să-i schimbe pe cei trei jurați – Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu -, după ce aceștia ar fi invocat o stare de oboseală excesivă.

“Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Îi putem vedea pe toate ecranele. (…)

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante.” – au transmis producătorii emisiunii.

Mona Segall s-ar fi gândit deja la câteva nume potrivite pentru a forma echipa noilor jurați, este vorba despre bucătari profesioniști care au trecut și ei prin platourile de la „Chefi la cuțite” , pe post de invitați speciali: Ștefan Popescu, Nicolai Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton