„Muzică proastă! Păcat de bani!”. Mariana Moculescu, comentariu răutăcios despre piesa lansată de Delia și Connect-R, „Fără Te Merau”

.

Delia și Connect-R au lansat piesa „Fără Te merau”, care ocupă poziția 12 în Tendințe pe YouTube, în doar 3 zile de la premieră. În ciuda sutelor de comentarii pozitive, Mariana Moculescu, fosta soție a muzicianului Horia Moculescu, a făcut un comentariu răutăcios la adresa colaborării artiștilor.

Mariana Moculescu a criticat dur piesa rezultată din colaborarea dintre Delia și Connect-R. Mariana a debutat în televiziune în 1997, ca prezentatoare a știrilor Antenei 1. Din 1989 până în 2000, fosta jurnalistă a fost căsătorită cu muzicianul Horia Moculescu. Din cauza divorțului, Mariana Moculescu a renunțat la cariera în televiziune.

Mariana Moculescu a făcut un comentariu răutăcios despre colaborarea dintre Delia și Connect-R

Delia și Connect-R au lansat pe 12 octombrie 2023 piesa „Fără Te Merau”, care s-a bucurat de numeroase aprecieri din partea publicului român. „O nouă colaborare superhit”; „Ritm cool, artiști de primă clasă”; „Ce fain sună!!”; „Este superbă piesa! Calitate”; „Ritm, voci, videoclip, profi!”, acestea sunt doar câteva dintre reacțiile pozitive.

În ciuda acestor aprecieri, pe Facebook, Mariana Moculescu a comentat: „Muzică proastă! Păcat de bani!”, potrivit Click!. „Unde este Delia de altădată?! Făcea muzică bună. Era preferata mea. Acum numai porcării îmi aud urechile…”; „Delia să își revizuiască repertoriul”; „Nu-mi place piesa! Și nici ultimele două, anterioare acesteia”, mai sunt alte comentarii negative despre piesa „Fără Te Merau”.

În limba romani, „te merau” ar însemna „să mor”, potrivit mai multor persoane de etnie romă din secțiunea de comentarii a piesei.

Citește și: Connect-R, mesaj de susținere pentru Delia. Artista, criticată pentru o imagine de pe Instagram: „Păcătoșii judecă alți păcătoși”

Citește și: Delia a lansat „Sirena apelor”, un cântec preluat din cultura romă, cu un videoclip controversat. Cum au reacționat fanii artistei

Citește și: Delia crede că suferă de ADHD: „Sunt 100% sigură, m-am autodiagnosticat” / Video

Cine este Mariana Moculescu

După retragerea din televiziune, câțiva ani, Mariana Moculescu a locuit în Italia și Germania, ulterior revenind în România, unde s-a angajat la o agenție imobiliară. Salariul nu-i permitea, însă, să se întrețină singură, fiind sprijinită financiar de fostul soț.

În 2022, Mariana Moculescu și-a făcut cont pe OnlyFans, unde a înregistrat câștiguri generoase. „Am câștigat, în nici o lună de când m-am înscris, aproape 800 de euro”, mărturisea atunci. În 2023, Mariana a luat o pauză de la crearea de conținut pentru adulți, mărturisind că are o altă sursă de venit.

Mariana și Horia Moculescu au împreună o fiică, Nidia. „Nidia este bine, ieșim ocazional la terasă pentru a savura împreună cafea și limonadă de trandafiri. Horia a stat o perioadă în spital din cauza problemelor de sănătate. Am păstrat legătura cu el prin Nidia. Oricum, îi doresc numai bine și mă bucur că și-a revenit total”, declara Mariana Moculescu în primăvara anului acesta, pentru Fanatik.ro.

Foto: Facebook; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton