Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună. Cum au fost surprinși

.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează din nou un cuplu. După ce în urmă cu câteva săptămâni, fosta prezentatoare a decis să pună capăt relației cu omul de afaceri, se pare că acum s-a răzgândit și a revenit în brațele lui.

Vedeta și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu și-ar fi rezolvat neînțelegerile și ar fi decis să se împace. Cei doi au fost surprinși într-un mall din București și păreau a fi apropiați.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună

După ce s-au întâlnit la un restaurant de lux din Capitală, unde au stat liniștiți la masă și au discutat, Bianca și Gabi Bădălău au pornit spre mall, unde păreau a fi foarte fericiți, potrivit imaginilor surprinse de Cancan.

Se pare că fosta prezentatoare și omul de afaceri au mers la film, după care au plecat repede.

Mai mult, în tot timpul cât au fost despărțiți, Bianca Drăgușanu a locuit în unul din apartamentele lui Bădălău. Și asta pentru că locuința sa se află în renovare.

Bianca și Gabi Bădălău au format un cuplu timp de trei ani, înainte ca blonda să se despartă de el, chiar înainte de ziua lui de naștere.

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a rămas fără emisiune: „Știu că voi primi ceva mai bun”

Citește și: Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce fiica ei a fost criticată online: „Ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus punct relației. Reacția Claudiei Pătrășcanu

Citește și: Bianca Drăgușanu, jignită pentru că a mers îmbrăcată în roz la școala fetei. Reacția vedetei

De ce s-ar fi despărțit Bianca și Gabi Bădălău

La mijlocul lunii septembrie, Bianca Drăgușanu a anunțat public că nu mai formează un cuplu cu Gabi Bădălău. După 24 de ore și omul de afaceri a confirmat despărțirea.

În timp ce fosta soție a lui Victor Slav a ales să păstreze discreția și nu a vrut să vorbească despre motivele care au dus la această separare, afaceristul a făcut câteva declarații la emisiunea „Star Matinal” de pe Antena Stars.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot, îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, că să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicăm degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a declarat atunci Gabi Bădălău.

La câteva ore de la declarația lui Bădălău, Bianca Drăgușanu a avut și ea o replică postată pe contul ei de Instagram.

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris atunci Bianca pe rețeaua de socializare.

În trecut, Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu Victor Slav și cu ALex Bodi și a avut o relație de mai mulți ani cu fotbalistul Adrian Cristea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton