Imagini de la nunta lui Bursucu. Prezentatorul de la Kanal D și Andreea s-au căsătorit după 11 ani de relație

.

Bursucu, prezentatorul emisiunii „Roata norocului”, de la Kanal D, s-a căsătorit sâmbătă, 14 octombrie, cu Andreea, iubita sa, după 11 ani de relație. Cei doi au petrecut până în zori, alături de peste 350 de invitați. Mireasa a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu, iar buchetul atipic a atras toate privirile. La eveniment au participat mulți dintre colegii de trust ai prezentatorului tv, dar marea absenta a fost chiar Teo Trandafir, cu care Bursucu a prezentat multă vreme emisiunea Teo Show.

A fost mare petrecere în familia Kanal D! Bursucu s-a căsătorit cu aleasa inimii, Andreea, în cadrul unui eveniment care s-a desfășurat în Constanța, oraș în care cei doi locuiesc, alături de cele două fiice. Mireasa a optat pentru o rochie semnată de Cătălin Botezatu, iar buchetul nu a fost din flori naturale.

Bursucu s-a căsătorit după 11 ani de relație. Imagini de la nuntă

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Da, mă reprezintă, am stat și am răsfoit niște pagini și am zis că el trebuie să fie (n.red – buchetul de mireasă). Trebuie să-i mulțumesc lui Cătălin Botezatu, el este cel care m-a îmbrăcat la acest eveniment. Povestea pe care o ascunde este că e o rochie pe care o păstrez în telefon de ceva timp, de dinainte chiar să mă gândesc că vreau să fiu mireasă, dacă o să fiu mireasă vreodată. Pur și simplu mi-a plăcut”, a spus Andreea, soția lui Bursucu, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Cum arată spectaculoasa vilă în care Monica Gabor locuiește cu Mr. Pink. „Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat”

Citește și:  Cinci zodii care își văd visul cu ochii până la sfârșitul lunii octombrie. Ei sunt nativii norocoși

Atmosfera la petrecere a fost întreținută de mai mulți artiști, printre care s-au aflat Taraful Clenate, cu Diana Matei, Ionuț Galani și Vali Vijelie.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Dansul mirilor a fost unic și neașteptat. Pentru a deschide petrecerea, după un discurs emoționant în care a vorbit despre începutul relației cu proaspăta mireasă, Bursucu a invitat pe scenă mai mulți dansatori profesioniști care au pus în scenă povestea lor de iubire. Ulterior, alături de cele două fiice, proaspeții căsătoriți au pus în scenă un dans al mirilor în… patru.

Citește și: Bursucu a slăbit 23 de kilograme înainte de nuntă. Unde pleacă prezentatorul de la Kanal D cu Andreea în luna de miere/ Exclusiv

Citește și: Cum a reacționat Bursucu’ atunci când fiica sa a venit cu iubitul acasă: „Suntem fericiți că este deschisă cu noi”/ Exclusiv

Petrecerea a continuat ore-n șir, iar un alt moment special a fost cel al tortului cu 8 etaje. Mirii și nașii l-au tăiat pe marginea piscinei, sub aplauezele invitaților, scrie wowbiz.ro.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Teo Trandafir, marea absentă de la nuntă. Andreea Mantea și Simona Pătruleasa au făcut senzație

Teo Trandafir a lipsit de la nunta lui Bursucu, motivul fiind, se pare, un alt eveniment care a avut loc în familia ei.

„Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!”, a declarat Teo Trandafir pentru fanatik.ro.

Simona Pătruleasa și Andreea Mantea au atras toate privirile cu ținutele lor. În timp ce prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” a mers însoțită de fiul ei, David, îmbrăcată într-o rochie roșie, știrista a optat pentru o ținută all black, cu accesorii argintii.

Unde pleacă Bursucu și soția sa, Andreea, în luna de miere

În exclusivitate pentru UNICA.ro, Bursucu a dezvăluit destinația aleasă pentru luna de miere.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Vom pleca, împreună cu nașii noștri, în Dubai, imediat după nuntă”, ne-a spus prezentatorul TV care a slăbit 23 de kilograme înainte de ziua cea mare.

„Simt că zbor și vreau să le mulțumesc celor care au avut grijă de mine și care au în continuare, pentru că este un program de lungă durară. Mie îmi este teamă de tot ceea ce ține de medici, de spitale, de intervenții de orice fel. Chiar nu am crezut că există ceva mai ușor pe lumea asta, fără durere și fără chin. Într-adevăr, după această procedură non-invazivă, există o perioadă în care trebuie să înveți că viață ta se schimbă, dar mi se pare că este un real câștig acest balon gastric. Cel puțin pentru mine a fost absolut senzațional, pentru că am slăbit peste 20 de kilograme, în patru luni, fără mari eforturi. Mă simt minunat acum”, a dezvăluit Bursucu, înainte de nunta cu Andreea.

Sursă foto/video: Instagram, wowbiz.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton