Cinci zodii care își văd visul cu ochii până la sfârșitul lunii octombrie. Ei sunt nativii norocoși

.

Sfârșitul acestei luni vine cu surprize colosale pentru cinci semne zodiacale. Vorbim despre realizări, succes, reușite și împlinirea celor mai arzătoare dorințe ale lor.

Finalul lui octombrie este ca o recompensă pentru aceste zodii, pentru tot efortul depus în ultima vreme, pentru perseverență și dedicare.

Haideți să aflăm care sunt zodiile norocoase ce își vor vedea visul cu ochii în următoarea perioadă.

Taur

Este timpul să te bucuri de o reușită la care nu mai sperai. Ai suficientă determinare și concentrare pentru a bate la ușile care ți s-au închis și de a încerca planuri noi pentru a ajunge unde ți-ai propus.

Ești o fire practică și pragmatică și poți mai mereu obține ceea ce îți dorești fără a face sacrificii prea mari. Iar acum este momentul tău.

Luna aceasta, afacerea ta va înflori, în sfârșit. Cât timp îți păstrezi calmul și faci lucrurile așa cum știi mai bine, succesul va veni mereu la tine.

Rac

Până la sfârșitul lunii octombrie ți se va împlini o mare dorință. Norocul tău este că unele semne ale zodiacului vor contribui la împlinirea celui  mai mare vis al tău.

După o lungă perioadă de așteptare, în sfârșit, te vei putea bucura de succes și realizări în domeniul dorit. Pentru că nu ai încetat să crezi în puterea universului, ești acum “recompensat” cu bunatatea si generozitatea lui. Vei simți acest lucru când vei afla că strategia ta a funcționat, iar contul urmează să se umple cu bani.

Citeşte şi: Sufletele pereche ale zodiilor. Cu cine te potrivești, în funcție de semnul zodiacal

Citeşte şi: Luna nouă din Balanță aduce o eclipsă solară inelară pe 14 octombrie 2023. Cum sunt influențate zodiile

Citeşte şi: Horoscop Mariana Cojocaru. Ce le așteaptă pe zodii în a doua parte a lunii octombrie. „Este o perioadă ciudată!”

Citeşte şi: Zodii de femei care ar face totul pentru bărbatul iubit. Sunt iubitele perfecte!

Leu

Ești mai încrezător în tine ca nicicând și depășești cu mândrie momentele bune și cele rele, fără să te oprești și fără să renunți.

Cu ajutorul carismei tale, cu abilitățile de lider și cu capacitatea de a-i mobiliza pe cei din jur să atingeți un obiectiv comun, vei putea să-ți vezi visul cu ochii mult mai curând decât preconizai.

Balanță

Balanța este atrasă de armonie și simetrie. În următoarea perioadă, pe plan personal te vei simți eliberat liber emoțional și independent, ceea ce îți va aduce un sentiment de pace. Iar acest sentiment de libertate îți va permite să te concentrezi asupra lucrurilor care sunt necesare și importante. Până la sfârșitul lunii vei putea, după o chinuitoare așteptare, să-ți duci la bun sfârșit proiectul. Și vei constata că totul a ieșit chiar mai bine decât te așteptai, ceea ce nu poate decât să te încânte.

Capricorn

Cei din această zodie sunt învingători înnăscuți.

Conduși de Saturn, Capricornii au o capacitate incredibilă de a transforma chiar și cele mai de neatins vise în ceva concret, palpabil. Ceea ce îi face pe Capricorni speciali nu este doar determinarea lor, ci și capacitatea de a-i inspira pe alții cu abordarea lor practică să persevereze pentru a-și atinge țelurile. Acești nativi vor avea mari satisfacții pe toate planurile în ultima parte a lunii. Și vor fi surprinși de succesul obținut cu minimum de efort. În sfârșit, își vor putea vedea visul cu ochii.

Foto – 123.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton