Billy Ray Cyrus s-a însurat cu Firerose. Primele imagini de la nunta tatălui lui Miley Cyrus

.

Clopotele de nuntă continuă să bată în familia lui Miley Cyrus. După ce în urmă cu șase săptămâni mama ei s-a recăsătorit cu actorul Dominic Purcell, acum a venit rândul ca tatăl artistei să ajungă din nou în fața altarului. Billy Ray Cyrus s-a însurat cu mai tânăra lui iubită, Firerose.

Tish și Billy Ray Cyrus au divorțat în aprilie 2022, după un mariaj care a durat 29 de ani. Fiecare dintre ei a reușit să își refacă rapid viața amoroasă, iar acum și-au format propriile familii.

Billy Ray Cyrus s-a însurat cu Firerose

Billy Ray Cyrus și iubita lui cu 27 de ani mai tânără, cântăreața Firerose, s-au logodit la câteva luni de la divorțul artistului de Tish. Acum, cuplul a ajuns și în fața altarului. Cei doi au ales să celebreze alături de fanii lor, postând câteva imagini de la nuntă pe rețelele de socializare.

„10.10. 2023 va fi mereu ziua frumoasă și fericită în care cele două suflete ale noastre s-au unit într-unul singur, într-o căsătorie sfântă. A fost o celebrare perfectă a iubirii noastre. Pentru amândoi, să-l auzim pe preot spunând că suntem soț și soție a fost momentul sacru al noii noastre eternități”, au scris Firerose și Billy Ray Cyrus într-o declarație comună, pe Instagram.

În ziua cea mare, noua soție a tatălui lui Miley Cyrus a ales să poarte o rochie albă din dantelă, cu trenă, lăsată pe umeri, semnată Laura Rudovic, potrivit People. În plus, Firerose a avut un buchet de flori portocalii cu tematică de toamnă.

Pe de altă parte, cântărețul de muzică country a ales un costum clasic, negru, marca Versace.

Fotografiile postate pe Instagram îi arată pe cei doi stând pe pământ în aer liber, înconjurați de natură, și stând împreună, cu verighetele expuse.

Citește și: Miley Cyrus, show lipsit de inhibiții la deschiderea unui resort de lux din Las Vegas

Citește și: Top 5 vedete care care s-au răzbunat pe foștii iubiți prin muzică. Shakira și Miley Cyrus au „rupt” topurile

Citește și: Tish Cyrus s-a căsătorit cu Dominic Purcell. Ce rol a jucat Miley Cyrus la nuntă

Citește și: Miley Cyrus, hărțuită de un fan: „Misiunea mea e să o las însărcinată”

Firerose și-a creat propriul inel de logodnă

Firerose și Billy Ray au stârnit pentru prima dată zvonuri de logodnă când ea a postat o fotografie purtând un diamant pe degetul inelar, pe 13 septembrie 2022. Ulterior, s-a aflat că artistul a cerut-o de soție cu o lună înainte.

În vara lui 2022, Firerose s-a mutat la ferma lui Billy Ray din Tennessee, iar în luna august el a cerut-o de soție.

„A fost chiar acest moment în care Billy s-a uitat la mine și a spus „Vrei să te căsătorești cu mine?” Nu s-a lăsat în genunchi sau altceva”, a dezvăluit Firerose despre propunerea cântărețului de muzică country.

„El a spus: „Te iubesc. Vreau să oficializez asta. Vreau să fiu cu tine pentru totdeauna”, a mai povestit ea.

Mai târziu, Firerose a ales un diamant și și-a proiectat propriul inel, un inel de logodnă din aur alb de 18k, cu un diamant rotund tăiat strălucitor cu o piatră centrală, accentuat cu diamante rotunde suplimentare.

Înainte de relația sa cu Firerose, Billy a fost căsătorit cu Tish Cyrus din 1993 până în 2022, iar fostul cuplu are cinci copii: fiicele Miley, Noah și Brandi și fiii Trace și Braison.

Nu se știe dacă vreunul din copiii lui Cyrus a fost prezent la nunta tatălui lor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Billy Ray Cyrus cu Firerose

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton