Alexandru Ciucu, dezvăluiri despre fiicele sale. Ce fac Carolina și Raisa când se întâlnesc cu tatăl lor

.

Alexandru Ciucu a făcut o serie de dezvăluiri interesante legate de pasiunile fetelor sale.

Creatorul de modă și Alina Sorescu au divorțat în urmă cu un an, după un mariaj de 12 ani, iar împreună au două fete – Carolina (9 ani) și Raisa (6 ani). După separare, custodia fetelor a rămas comună, dar domiciliul este la mamă.

Ce fac Carolina și Raisa când se întâlnesc cu tatăl lor

Alexandru Ciucu a vorbit despre pasiunile fetițelor și spune că acestea au o înclinație către lumea modei și a designului vestimentar. Raisa, fata cea mică, este foarte atentă și pretențioasă când vine vorba să-și aleagă hainele, iar Carolinei îi place să confecționeze diverse hăinuțe pentru păpușile lor.

“Sigur că da, au o pasiune în acest domeniu amândouă, dar parcă Raisa puțin mai mult. Totuși, una are o pasiune de a se îmbrăca. Raisa e mult mai atentă la lucrurile cu care se îmbracă, iar dacă ceva nu se asortează perfect, adică culoarea de la tricou cu adidașii, iese un întreg “scandal”. Carolina e mai aplecată către a le face” – a dezvăluit Alexandru Ciucu, pentru ego.ro.

Designerul a mai spus că fetele i-au cerut resturile de materiale textile de la atelierul său, iar cu acestea și-au îmbrăcat păpușile.

„Important este că acolo, undeva, în sufletul lor există această dorință”

“La un moment dat mi-au zis: ‚Tati, să ne aduci și nouă țesături pe acasă!’. Le-am adus tot felul de rămășițe, voiau să îmbrace păpuși. Le cumpăr păpuși, vin cu ele acasă și se joacă cât se joacă cu hainele cu care vin. La un anumit brand de păpuși există și o parte de garderobă, cumperi păpușa în hainele în care este și, după, poți să îi cumperi și haine.

Le-am cumpărat și haine, dar ele au vrut să le facă! Important este că acolo, undeva, în sufletul lor există această dorință de a schimba vestimentația chiar și unei păpuși. Așa se începe! Să zicem că da, ar fi o lipsă de modestie, dar să zicem că da (n.r. au de unde să moștenească talentul)!” – a adăugat fostul soț al Alinei Sorescu.

Alina Sorescu: „Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete”

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se luptă acum în instanță pentru programul de vizitare al fetelor. Despărțirea celor doi le-a afectat serios pe fete, dar treptat, acestea încep să depășească acest hop.

Citeşte şi: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împreună, la mai bine de un an de la divorț. Cum au fost surprinși

Citeşte şi: Alina Sorescu, după ce instanța a decis ca fetițele să locuiască și la Alexandru Ciucu: „Voi lupta până la capăt!”

Citeşte şi: Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare

Citeşte întreagași: Decizia luată de Alexandru Ciucu după ce instanța a decis în favoarea Alinei Sorescu

„A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai bine, mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Nu mai este valabil acel program de o săptămână, cu o săptămână. Acum fetele sunt cu un program cât de cât stabil.

Și vreau să lămuresc odată pentru totdeauna că nu a fost un proces de custodie, custodia este comună, domiciliul fetelor este la mine și discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura. Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete, încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat. (…) Rănile sunt închise. Trebuie doar să vedem cum se așază lucrurile liniștit și înțelept pentru fete.” – a povestit Alina Sorescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton