Ce nume are Monica Gabor în buletin după căsătoria cu Mr. Pink

.

Monica Gabor și Mr. Pink sunt împreună din anul 2011. Anul trecut, Irinel Columbeanu a confirmat că perechea este căsătorită. Fostul om de afaceri a aflat acest lucru întâmplător, după ce a semnat un act notarial cu fosta soție. Astfel, Irinel a aflat că Monica are un alt nume în buletin acum.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011 și au împreună o fiică, Irina, în vârstă de 15 ani. Adolescenta locuiește în Statele Unite ale Americii cu Monica, Mr. Pink și cu fiul bărbatului.

Monica Gabor a preluat numele de familie al lui Mr. Pink după căsătorie. Care este acesta

Monica Gabor și Mr. Pink au fost separați o perioadă în anul 2021. În luna iulie a acelui an, Monica a șters din mediul online toate fotografiile cu ea și cu bărbatul, fără a confirma însă despărțirea. La vremea aceea, surse apropiate perechii dezvăluiau că posesivitatea afaceristului ar fi dus la separare.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au cunoscut în 2011, la un eveniment din Los Angeles. La acea vreme, amândoi erau căsătoriți, iar bărbatul i-ar fi oferit acesteia un loc de muncă. Monica își dorea atunci să se stabilească în Los Angeles alături de Irinel Columbeanu. În consecință, fostul cuplu a închiriat acolo un apartament, în care Monica a locuit singură o vreme.

Citește și: Ce carieră își dorește să urmeze fiica lui Irinel Columbeanu: „Ea a spus, singură”

Citește și: Irina Columbeanu, elevă model în Malibu. „O savantă care se mândrește cu excelența academică”

De ce au divorțat Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Între timp, Irinel Columbeanu a înșelat-o pe Monica, lucru care a dus, în cele din urmă, la despărțire. Și despre Monica s-a speculat că l-ar fi înșelat cu șoferul lor, Voicu Pânzar, cunoscut de public sub pseudonimul Ricky Martin. Irinel a declarat, însă, că Monica își dorea să se despartă de el înaintea infidelității lui.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Lui Irinel Columbeanu îi este dor de Monica Gabor. Ce spune despre o împăcare cu fosta soție

Citește și: Irinel Columbeanu, despre divorțul de Monica Gabor: „Am suferit”

Irinel Columbeanu: „Dragostea cu sila nu se poate”

În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate”, a povestit Irinel Columbeanu în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la „Metropola TV”.

După ce s-a căsătorit cu Mr. Pink, Monica Gabor a preluat numele lui de familie. Astfel, acum, numele ei este Monica Wancsuo, potrivit Spynews.ro.

Foto: Facebook; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton