Gwyneth Paltrow folosește premiul Oscar pe post de opritor de ușă. „Funcționează perfect!”

.

Într-un videoclip făcut de „Vogue”, intitulat „73 de întrebări”, Oscarul actriței Gwyneth Paltrow a fost văzut în curtea casei vedetei, pe pământ, sprijinind o ușă.

Actrița, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit că își folosește trofeul – pe care l-a câștigat pentru cea mai bună actriță în 1998 pentru „Shakespeare in Love” – ca opritor de ușă., notează People.

„Opritorul meu pentru ușă. Funcționează perfect!”

În videoclipul, care a fost filmat în timpul verii, la casa ei din Hamptons, Paltrow l-a condus pe intervievatorul Joe Sabia în grădina ei. În timp ce cei doi au trecut printr-o ușă, camera sa oprit la un Oscar așezat pe pământ, proptind o ușă deschisă.

„Ce frumos! Premiul Academiei!”, a spus Sabia.

Paltrow s-a întors cu un zâmbet și a glumit: „Opritorul meu pentru ușă. Funcționează perfect!”

Sabia a întrebat-o apoi pe actriță dacă mai are costumul Gucci de catifea roșie pe care l-a purtat la MTV VMA din 1996.

„Este în dulapul meu din California”, a spus Paltrow despre costumul emblematic, pe care l-a repurtat la un spectacol Gucci din 2021.

“Deci nu o folosești pe post de opritor pentru vreo ușă de aici?”, a glumit Sabia, în timp ce Paltrow a râs și a răspuns: „Nu în prezent”.

În altă parte a interviului, Paltrow a fost întrebată despre rolul ei preferat din film. „Doamne, am fost atât de norocoasă. Am avut atât de multe roluri uimitoare”, a spus ea.

„După ce primești cel mai mare premiu, ce ar trebui să mai faci?”

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow și-a șocat fanii cu aroma unei noi lumânări create de ea

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow a dezvăluit care dintre foștii ei iubiți, Brad Pitt și Ben Affleck, este cel mai bun amant. Reacția fiicei sale, Apple / Video

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow: „Copiii ruinează relația de cuplu. Este foarte greu!”

Citeşte şi: Cum se ține dieta macrobiotică, preferata actriței Gwyneth Paltrow

Totuși, ea a identificat o linie preferată de dialog dintre toate personajele pe care le-a interpretat de-a lungul anilor. „Cred că în The Royal Tenenbaums, când Margot spune: ‘Probabil nici măcar nu-mi știi al doilea nume’”, a dezvăluit ea.

Paltrow a împărtășit și momentul care i-a trezit pentru prima dată interesul pentru a deveni actriță. „Probabil că m-am uitat la mama mea [Blythe Danner] jucând în diverse piese când eram foarte mică la Festivalul de Teatru Williamstown”, și-a amintit ea.

Sabia a întrebat-o apoi pe Paltrow dacă a stat vreodată să vizioneze un film în care ea a jucat în totalitate. „Da, Emma”, a răspuns ea, referindu-se momentul când a intepretat-o pe eroina Jane Austen.

Paltrow a intrat într-o „criză de identitate” după câștigarea premiului Oscar

În luna mai a acestui an, actrița a vorbit despre câștigarea premiului Oscar, dezvăluind că a trecut printr-o „criză de identitate” după momentele importante ale carierei.

„Am vrut doar să am succes și să fiu bine privită. Eram în această cursă și totul s-a întâmplat foarte repede pentru cineva ca mine, deoarece am lucrat mult să cresc și să obțin succesul”, a spus ea, în podcastul Call Her Daddy.

„Odată ce am câștigat Oscarul, am intrat într-o mică criză de identitate, pentru că după ce primești cel mai mare premiu, ce ar trebui să mai faci? Și încotro ar trebui să te îndrepți? A fost greu. Cantitatea de atenție pe care o primești într-o asemenea noapte e uriașă. Și săptămânile care au urmat am fost dezorientată” – a completat actrița.

Deși își recunoaște realizările Paltrow a spus că a fost copleșită de experiență.

„Nu că l-aș da înapoi sau altceva, a fost o experiență uimitoare, dar m-a făcut să-mi pun o mulțime de întrebări”, a explicat ea.

Foto – capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton