Răspunsul inedit dat de Kate Middleton unui prieten care i-a zis că este norocoasă că îl are pe Prințul William

.

Kate Middleton și Prințul William sunt căsătoriți de peste 10 ani și au împreună trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Iar povestea lor a început la universitate, după ce s-au întâlnit în campus.

Tânărul Prinț părea să aibă chiar totul. Pe lângă faptul că era viitor rege, era inteligent, grijuliu și chipeș. Astfel că multe tinere erau cu ochii pe el. Dar sufletul lui pereche s-a dovedit a fi Kate, care mai întâi i-a fost colegă și prietenă.

Kate Middleton, considerată norocoasă pentru că l-a întâlnit pe Prințul William

După ce a ajuns să formeze un cuplu cu prințul moștenitor al tronului britanic, prietenii lui Kate Middleton au considerat că este o fată foarte norocoasă.

Dar când unul dintre prietenii ei i-a spus acest lucru, Prințesa de Wales i-a oferit un răspuns strălucit. În timp ce se aflau la universitatea St Andrew, un prieten i-a zis lui Kate cât este de norocoasă este să iasă cu Prințul William.

Zâmbind, actuala Prințesă de Wales a răspuns: „El este norocos să mă aibă”, potrivit Mirror.co.uk.

După o scurtă despărțire, William i-a cerut mâna iubitei sale, moment în care Regele Charles a făcut un comentariu care a rămas în istorie: „Au exersat destul de mult”.

Citește și: Kate Middleton, într-o rochie sexy și transparentă. Cum a reacționat Prințul William când a văzut-o

Citește și: Motivul hilar pentru care Kate Middleton s-a prefăcut că e iubita lui William înainte de a forma un cuplu

Citește și: Regula strictă a lui Kate Middleton și a Prințului William față de copiii lor ce nu poate fi încălcată

Citește și: Care este desertul preferat al Prințului William și cum se prepară. Chiar și Regina Elisabeta îl iubea

De ce nu a vrut Prințul William să se grăbească spre altar

Relația celor doi Prinți de Wales a durat nouă ani până ce s-au hotărât să se căsătorească. Iar decizia a fost luată cu greu de William, care a jurat că nu va fi niciodată presat să se căsătorească înainte de a fi gata, potrivit expertului regal Katie Nicholl.

Aceasta susține că prințul moștenitor a învățat din relația nefastă a părinților săi și a decis că nu va face aceleași greșeli.

„Știa că tatăl lui a fost presat să se căsătorească cu Diana pentru că ea era considerată mireasa potrivită”, a scris Nicholl în cartea sa.

„Era reticent în a se înclina în fața unor presiuni similare și a jurat că nu va fi grăbit către altar. Și-a exprimat clar sentimentele, spunându-i unui jurnalist într-un moment de nerăbdare, că nu avea de gând să se căsătorească în curând”, a precizat expertul regal.

În cele din urmă, cuplul s-a căsătorit la Westminster Abbey, în aprilie 2011. Kate s-a adaptat rapid la viața în familia regală, iar acum este o adevărată profesionistă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton și Prințul William

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton