Propunerea indecentă pe care Barbra Streisand a primit-o de la Marlon Brando. Ce alte dezvăluiri face actrița într-o carte

.

Barbra Streisand împărtășește secrete din trecutul ei în cartea pe care urmează să o lanseze, „My Name Is Barbra”. Actrița povestește despre celebrul ei film, „The Way We Were”, și despre alte subiecte legate de viața ei, inclusiv despre prietenia cu Marlon Brando și relația cu James Brolin.

La o petrecere în 1966, Streisand a spus că Brando i-a propus să aibă o relație sexuală, iar asta în timp ce soția lui se afla în camera alăturată, potrivit Vanity Fair, care a primit cartea înainte de lansare. Ea a refuzat, iar cei doi au devenit prieteni pe viață.

Barbra Streisand, impresionată de Robert Redford

Streisand a mai dezvăluit cum l-a adus pe Robert Redford pe platourile de filmare pentru producția „The Way We Were”, după ce inițial el a refuzat să joace acel personaj.

Sydney Pollack urma să regizeze, iar Streisand a simțit că Redford este actorul perfect pentru rolul lui Hubbell Gardiner din filmul din 1973.

„Mulți oameni l-au observat pentru prima dată pe Bob în „Barrefoot in the Park”, dar asta nu m-a impresionat prea mult”, a recunoscut Streisand „A fost o comedie ușoară. Abia când l-am privit în „This Property Is Condemned”, pe care l-a regizat Sydney, am văzut că se întâmplă multe în spatele acelor ochi albaștri de cristal.

„Am fost atrasă de el nu din cauza aspectului său… băieții cu păr blond și ochii albaștri nu au fost niciodată genul meu. Credeam că este foarte chipeș… maxilar minunat… dinți grozavi”, a adăugat ea. „Dar ceea ce m-a intrigat cel mai mult la Bob a fost complexitatea lui. Nu știi niciodată ce gândește, iar asta îl face fascinant de vizionat pe ecran”, mai spune ea.

Citeşte și: Barbra Streisand și-a clonat de două ori animalul de companie

Citeşte și: Motivul surprinzător pentru care Elvis Presley nu a mai vrut să mai aibă relații intime cu Priscilla

De ce a refuzat Robert Redford să îi fie partener

Cu toate acestea, Redford a refuzat inițial rolul. Actorul era îngrijorat că scenariul se concentrează prea mult pe Katie, astfel încât personajul lui, Hubbell, părea subdezvoltat. “A avut dreptate”, a scris Streisand.

„Cine este acest tip? Este doar un obiect.  El nu vrea nimic. Ce vrea tipul ăsta?”, i-a spus Redford lui Pollack”. În opinia lui, Hubbell era superficial.

„Mi-am dorit ca Bob să fie fericit, așa că i-am spus lui Sydney: „Oferă-i tot ce vrea. Scrie mai multe scene pentru a-i întări caracterul”, și-a amintit Streisand.

Citeşte și: Rita Moreno s-a folosit de Elvis Presley ca să se răzbune pe Marlon Brando. Ce spunea diva despre ei

Citeşte și: Sophia Loren a renunțat la relația cu Cary Grant de frica unui scandal. De ce se temea actrița

Barbra Streisand: „Aveam inima frântă”

Pollack a angajat doi scriitori excelenți, David Rayfiel și Alvin Sargent, pentru a-i întări rolul lui Bob și pentru a merge mai în adâncime, sub exteriorul acelui băiat de aur. „I-am spus lui Ray să-i plătească oricât vrea. Dar răspunsul lui Bob era tot nu. Aveam inima frântă”, își amintește actrița.

Ryan O’Neal era următorul pe lista posibililor actori pentru rolul lui Hubbell, dar Pollack, regizorul filmului, și Streisand l-au implorat pe Redford și l-au făcut să creadă că rolul este potrivit pentru el. În cele din urmă, a fost de acord, iar filmul a fost un mare succes.

„Reticența lui Bob a avut o mare influență asupra scenariului și, în cele din urmă, a dus la un personaj mai bogat și mai interesant”, a recunoscut Streisand.

Barbra Streisand, împlinită în mariajul cu James Brolin

Memoriile lui Streisand vor fi publicate pe 7 noiembrie. Cartea este, conform editorului, la fel ca și Barbra însăși, sinceră, amuzantă și fermecătoare.

Barbra Streisand vorbește despre luptele ei timpurii pentru a deveni actriță și cum urmă s-a îndreptat spre muzică pentru a-și câștiga existența. Cartea scoate la suprafață și prieteniile ei cu figuri celebrele, de la Marlon Brando la Madeleine Albright, susținerea politică de care a beneficiat și împlinirea pe care a găsit-o în căsătoria cu James Brolin.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton