Andreea Bălan a lansat o piesă cu fata cea mare. Ella Maya a împlinit 7 ani. „Ce voce caldă are” / Video

.

Andreea Bălan a lansat azi piesa „Copilărie” alături de fata cea mare, Ella Maya, care, tot azi, a împlinit 7 ani. Solista mai are o fiică, Clara Maria, care apare, la rândul ei, în videoclipul piesei. Pe YouTube, melodia are, până acum, peste 1.000 de aprecieri și peste 100 de comentarii.

Fanii Andreei Bălan au avut numai cuvinte de laudă despre piesă. Aniversarea Ellei a fost sărbătorită în avans, weekendul trecut. La petrecere au participat, printre alții, iubitul Andreei, Victor Cornea, Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, Petrișor Ruge, Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu, și, desigur, toți prietenii Ellei.

Andreea Bălan și fata cea mare, Ella, au lansat o piesă împreună. „Cu siguranță va călca pe urmele mamei

Ella este copia fidelă a Andreei la vârsta ei. Andreea a debutat la vârsta de doar 10 ani, în emisiunea „Ba da, ba nu”, cu piesa „Nu mă iubi”, scrisă de George Ștefănescu. Cu ocazia aniversării de 7 ani a Ellei, Andreea Bălan a lansat alături de ea piesa „Copilărie”. Melodia a fost primită cu entuziasm de fanii solistei, care au apreciat versurile și interpretarea Ellei.

„Superbă piesa! Ce voce frumoasă are Elluța, cu siguranță va călca pe urmele mamei. Felicitări pentru fetițele acestea frumoase și frumos educate!”; „Andreea este un mega artist care ne încântă cu piese de suflet și de calitate”; „Ce piesă sinceră și cu un vibe pozitiv”; O piesă superbă, atât de sensibil și emoționant momentul; pansament pentru suflet, atâtea emoții și trăiri într-o singură piesă”; „Îți calcă pe urme, Andreea. Va fi o artistă desăvârșită la fel ca tine; sunteți minunate amândouă, un duet de excepție”; „Ce voce caldă are Ella!“, acestea au fost doar câteva dintre comentariile de pe YouTube.

Citește și: George Burcea, despre pensia alimentară pentru fetițe: „Nu mi-e rușine să zic că nu am câștigat cât aș fi vrut”

Citește și: George Burcea, singur cu fetele în vacanță: „Prima dimineață împreună” / Video

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, pe zi ce trece mai îndrăgostiți! Ce declarație i-a făcut sportivul solistei

Citește și: Andreea Bălan, răsfățată de iubit. Cum a surprins-o Victor Cornea pe artistă de două ori în aceeași zi

George Burcea, urare emoționantă pentru aniversarea Ellei

Ella Maya și Clara Maria sunt fiicele Andreei Bălan din fostul mariaj cu George Burcea. Solista și actorul s-au separat în primăvara anului 2020, după o relație de 4 ani și jumătate și un mariaj de doar câteva luni. În ciuda neînțelegerilor dintre ei, Andreea și George au fost împreună alături de Ella și Clara în prima zi de școală și, respectiv, grădiniță, din acest an.

În mediul online, George Burcea a transmis o urare emoționantă pentru aniversarea fiicei mari. „7 ani de Ella Maya. 7 ani de iubire pură, de zâmbete, de îmbrățișări, pupici și de cele mai dulci mânuțe. Te iubesc, Ella Maya Burcea. Ella Maya mea”, a scris actorul pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Ella la școală.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton