De ce a fost Viorel Lis evacuat dintr-un centru de recuperare pentru persoane cu probleme locomotorii și reumatice

.

Viorel Lis s-a internat într-un centru de recuperare pentru persoane cu probleme locomotorii și reumatice. Timp de 10 zile, fostul primar al Capitalei ar fi trebuit să primească îngrijiri medicale pentru problemele sale de sănătate. Cu toate acestea, bărbatul a fost evacuat înaintea încheierii tratamentului.

În ultimii ani, Viorel Lis a avut mai multe probleme de sănătate, în prezent fiind imobilizat la pat. Potrivit soției lui, Oana Lis, fostul politician are mai multe boli cronice care s-au agravat în ultima perioadă. Viorel Lis are diabet și a suferit un accident vascular cerebral în 2018. Totodată, Viorel Lis se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un preinfarct în 2022.

Viorel Lis a fost evacuat dintr-un centru de recuperare pentru persoane cu probleme locomotorii și reumatice înainte să-și termine tratamentul. Care a fost motivul

La finalul săptămânii trecute, Viorel Lis a fost evacuat din centrul de recuperare în care se internase pentru un tratament de 10 zile. Potrivit Spynews, centrul este infestat cu ploșnițe. De aceea, toți pacienții au fost evacuați din clădire, care va fi deratizată.

În urmă cu mai multe luni, Oana Lis declara la Antena Stars că toți banii ei acoperă tratamentele lui Viorel. „Nu am planuri pentru vara aceasta, pentru că nu am bani. Când nu ai bani, nu îți e foame. Cu banii pe care îi am și îi produc, am grijă de Viorel. Costă foarte mult să ai grijă de un om cu probleme speciale, acasă, și atunci nu îmi mai ajung banii pentru mine, dar eu sunt genul care mă mulțumesc și cu puțin”, declara Oana Lis atunci.

Citește și: Oana Lis, discriminată din cauza vârstei lui Viorel Lis: „N-aș dori nimănui să treacă prin asta”

Citește și: Oana Lis: „Am fost la un curs pentru travaliul de doliu”. Ce spune despre Viorel Lis

Oana și Viorel Lis au aniversat 25 de ani de relație în septembrie 2022. Cuplul s-a cunoscut în perioada în care Viorel era primar al Capitalei. La vremea aceea, Oana, care avea doar 19 ani, era secretara lui.

„Trăiesc zi de zi discriminarea față de oamenii în vârstă. Viorel a căzut în casă. E foarte greu, deci n-am putut să-l ridic. M-am dus la un vecin și mi-a zis că l-am deranjat din somn. Nu a vrut să mă ajute. Din păcate, în București, stăm în apartamentele noastre și nu ne pasă de cei din jur”, a mai declarat Oana Lis, în emisiunea „La Măruță”.

Oana și Viorel Lis nu și-au dorit copii împreună

Oana Lis a decis ca, la bătrânețe, să-și cumpere o casă cu prietenii ei care nu au copii, pentru a avea grijă unii de ceilalți.

Între anii 1983 și 1999, Viorel a fost căsătorit cu Tudora Gheorghe, alături de care are o fiică, Alina. Viorel mai are un fiu, Adrian, artist plastic, din prima căsnicie cu o femeie numită Elena. După divorț, Tudora l-a acuzat pe Viorel de infidelitate, dar și de violență. Viorel nu ține legătura cu niciunul dintre copiii săi.

Citește și: Oana Lis, noi dezvăluiri despre greutățile pe care le trăiește alături de Viorel: „Și mie îmi e teamă de moarte, nu numai lui”

Citește și: Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare din copilărie. Propriul tată a abuzat-o sexual și a încercat să o omoare: „A aruncat cu benzină pe mine” / VIDEO

Oana și Viorel Lis nu și-au dorit copii împreună. „Am refuzat atunci (n.red.: la începutul relației) să fac un copil deoarece aveam un frate mai mic cu 9 ani. Am zis că trebuie să-l cresc pe el, deoarece mama noastră decedase când el avea doar 4 ani și eu 13. Împinsă de circumstanțe și de ceilalți din familia de origine, am ajuns să-mi asum eu acest rol, deși și eu eram un copil, la rândul meu! Am luat această responsabilitate asupra mea, deși nu era responsabilitatea mea! Nici nu am primit vreo mare recunoștință pentru asta! Vorbesc cu fratele meu, el locuiește în altă țară acum, suntem prieteni, dar eu tot nu sunt mamă cu adevărat! Așa că, în urma acestei decizii din tinerețe, până acum nimeni nu m-a strigat «mami» încă, deși m-am sacrificat pentru alții din familia mea de origine!”, declara Oana Lis în trecut.

Oana Lis s-a maturizat la o vârstă fragedă. De mama ei nu a fost apropiată, fiind crescută mai mult de bunici și străbunici. În trecut, Oana Lis a povestit și că tatăl violent a abuzat-o sexual. Bărbatul a murit pe 13 aprilie 2021, în Spania, unde locuia de mai mulți ani.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton