Cu ce se ocupă Corina Bud de când a dispărut din showbiz. “Cel mai important a fost să-l fac pe Robin, copilul meu, om” / EXCLUSIV

.

Unde a dispărut Corina Bud, una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul autohton? Este întrebarea ce se află pe buzele multor fani curioși. Asta pentru că artista a stat departe de lumina reflectoarelor câțiva ani buni. Însă nu și departe de studio!

Corina Bud a fost prezentă la evenimentul organizat de Radio ZU cu ocazia împlinirii celor 15 ani, unul din puținele evenimente la care artista a participat, în ultimii ani. Cântăreața ne-a oferit un interviu exclusiv în care ne-a mărturisit ce a făcut în perioada în care a “dispărut” din lumina reflectoarelor.

Unde a dispărut Corina Bud. Ce a făcut artista în ultimii ani

Artista a preferat să se ocupe de creșterea și educarea fiului ei, Robin, ca acesta să devină un adolescent responsabil. Lucru care i-a reușit, spune ea. Totuși, și-a făcut și timp pentru studio, a înregistrat piese noi pe care le va lansa în curând.

Corina, ești o prezență rară la evenimente. Acum, la petrecerea Radio ZU 15 ani ai onorat invitația. Pentru că este vorba despre muzică?

Exact. De-a lungul carierei mele mi-a plăcut să vorbesc doar despre muzică, pentru că asta fac și asta îmi place și mă reprezintă. Și simt muzica prin fiecare celulă și da, până la urmă știi că trăim în niște vremuri în care timpul este foarte important. Familia este foarte importantă, copilul este foarte important. Așa că încerc să fac o selecție și să ajung doar la evenimentele la care mă simt bine și care chiar mă reprezintă.

Corina Bud: „Nu m-ați văzut așa în prim-plan multă vreme… asta pentru că am avut alte priorități”

Evenimente care au legătură cu muzica. Există o zi din viața ta fără muzică?

Nu există, nu. Pentru că ascult muzică în fiecare zi și mai mult decât atât, lucrez foarte mult în studio. Chiar dacă nu m-ați văzut așa în prim-plan multă vreme… asta pentru că am avut alte priorități. Eu am lucrat odată cu Robin, care are deja 15 ani și s-a făcut un băiat mare și evident, are în continuare nevoie de mine. Dar nu atât de mare nevoie ca și până acum.

Familia, iubitul, și așa mai departe și da, lucrez foarte mult. Chiar dacă n-am apărut la TV, am lucrat la foarte multă muzică pe care urmează s-o scot și de care sper să vă bucurați. Și sper că multe din piesele pe care le-am înregistrat deja să fie hit, așa cum v-am obișnuit de-a lungul timpului.

Atunci când Robin iese cu mama în oraș, ce zic prietenii lui? Că a ieșit cu sora sau?

Să știi că da. Adevărul e că dacă ne pui unul lângă altul, zici că sunt sora sa.

„Viața trebuie trăită și trebuie să faci ce simți și să te bucuri de ea”

Care e secretul tău, totuși? Cum te menții la aceeași greutate de atâta vreme? Cum te întreții?

Nu e nici un secret. Secretul vine din spiritul tânăr al fiecăruia. Despre asta e vorba, despre felul în care trăiești viața, despre ce faci în fiecare zi. Iar eu așa sunt dintotdeauna, o să rămân forever un copil rebel. Un copil rebel, dar totuși, o tradiționalistă și conservatoare în viața de familie și viața de zi cu zi. Nu țin nicio dietă echilibrată, pur și simplu trăiesc, trăiesc așa cum simt. Trăiesc frumos, mă bucur de oameni, de cea mai frumoasă variantă a mea care sunt acum.

Sunt fericită și atunci când ești fericit și când te setezi mental, de fapt nu trebuie să te setezi, cred că depinde și de caracterul fiecăruia și de cum ești tu construit și de copilăria ta. Cred că de fapt e despre astea… că până la urmă poți să faci orice, poți să faci sport, poți să ții dietă, poți să faci meditație, poți face orice.

Cum reușește Corina Bud să se mențină într-o formă excelentă

Până la urmă, dacă tot nu ești bine, cred că trebuie să îți găsești tu cu adevărat lucrurile, ceea ce te face fericit pe tine și cred că trebuie să vină din interior. La mine ăsta e secretul. Mă simt așa. Dar fac și sport, nu-mi bat joc de viața mea, nu mi-am pierdut nopțile, n-am băut alcool toată viața, nici alte nenorociri, adică m-am ferit întotdeauna de vicii.

Am avut grijă de tenul meu, de corpul meu, adică trebuie să fii conștientă ca femeie că corpul tău este cel mai important și că da, într-adevăr, interiorul este foarte important, dar și exteriorul. Și desigur că am o disciplină, dar nu disciplină de aia foarte rigidă, știi? Adică dacă azi am chef să mănânc înghețată, slănină, sarmale, fast-food, mănânc și poate o săptămână nu mai mănânc.

Viața trebuie trăită și trebuie să faci ce simți și să te bucuri de ea. Pentru că degeaba îți impui limite. Astea sunt doar niște blocaje care nu te fac fericit și nu te fac să arăți mai bine. Dar, desigur, trebuie să ai un echilibru. Există, adică eu cred că ăsta e secretul: echilibrul.

Corina Bud, despre fiul ei: „E un copil foarte bun și dincolo de pericolele care există acum în lumea asta, sunt foarte mândră că reușește să se țină departe de ele”

Acasă Robin te ajută la treabă?

Acum nu. Când era mai mic găteam împreună pentru că îi făcea plăcere, că avea tot felul de cursuri de cooking pe la școală și făceam lucruri împreună. Desigur, că da, l-am educat în așa fel încât să fie foarte ordonat și să-și aranjeze lucrurile în cameră, să fie foarte curat, să aibă o disciplină. Însă acum îți dai seama că nu îl bag la oale la 15 ani, în perioada adolescenței, când are alte preocupări și nici nu e cazul să facă asta, e băiat.

contraziceți? Aveți subiecte în care vă contraziceți, iată, că e adolescent, are 15 ani?

Nu ne contrazicem, pentru că eu sunt dincolo de mamă, cea mai bună prietenă. Ne sfătuim, îmi spune absolut tot și ce e rău și ce e bine. Sunt foarte mândră de el, e un copil foarte bun și dincolo de pericolele care există acum în lumea asta, lumea adolescenților sunt foarte mândră că reușește să se țină departe de ele.

Corina Bud a dispărut din showbiz pentru a-și educa fiul după bunu-i plac

Chiar dacă el vrea să fie Gangsta, așa, și să pozeze, ca mama lui, de altfel, că și eu pe scenă sunt super extravagantă și extrovertită, și acasă sunt o gospodină tradiționalistă. Sunt foarte mândră de el și îl învăț mereu și îl sfătuiesc mereu să aibă mereu puterea de a se ține departe de turmă. Pentru că eu cred că și ăsta e un secret.

Apropo de faptul că m-ai întrebat care e secretul meu, cred că secretul unui adolescent și al fiecărui om, de fapt este să se țină departe de turmă, adică, să facă ce simte el, nu ce fac ceilalți. Și să facă ce crede el că e bine pentru el și faptul că eu îl învăț asta și am insuflat asta chiar am super încredere că în orice moment, la orice tentație are, acea fundație îi va aduce aminte mereu că trebuie să se întoarcă acolo. Și cred că, de fapt de asta țin cei 7 ani de acasă…

„Că tot am dispărut oarecum pentru unii din peisaj, să știi că, cred că pentru mine cel mai important lucru a fost să-l fac pe Robin, copilul meu, om”

Și dacă vrei, că tot am dispărut oarecum pentru unii din peisaj, să știi că, cred că pentru mine cel mai important lucru a fost să-l fac pe Robin, copilul meu, om. Să-i dau toate valorile, principiile, așa cum părinții mei mi le-au dat mie la rândul meu și crede-mă că au contat enorm. Pentru că indiferent pe ce drum m-ar duce viața, eu mă întorc acolo la valorile și principiile pe care mi le-au dat ai mei, indiferent de tentații, indiferent de turmă și așa mai departe.

Și pentru mine a fost foarte important să-i dau asta și copilului meu. Acum are 15 ani, cred că și-a luat tot ce are nevoie și sunt foarte încrezătoare că e om că, de fapt, despre asta e vorba…despre a fi om.

Ce înclinații are?

A făcut foarte multe sporturi începând de la karate, ju jitsu, tenis, înot, fotbal, baschet de performanță a făcut ani de zile. Acum s-a lăsat de toate, face Golf. Îi place golful foarte tare și Muay Thai arte marțiale. Insă acum nu mai faci un sport de performanță, le face din plăcere și sinceră să fiu nici nu l-aș fi îndrumat.

Corina Bud: „Îi place muzica, însă nu știu dacă vreau să-l arunc în gura lupului. Nu e o lume ușoară”

Am ținut foarte tare să facă un sport de performanță la o anumită vârstă, pentru că dacă vrei și ăsta-i un secret pentru copii, pentru că îi disciplinează foarte mult și ajută foarte mult să se țină departe de anturaje proaste. Și acum se focusează foarte mult pe școală, pentru că e deja clasa a 9-a, a intrat la liceu. Și da, face Golf și Muay Thai din plăcere.

Iar că mă întrebai ce orientări are mai nou… Îi place muzica, însă nu știu dacă vreau să-l arunc în gura lupului. Nu e o lume ușoară. Și spre business. Dacă mă întrebi, fiind băiat, cred că l-aș încuraja mai mult în zona de business. Da, îi place foarte tare, și-a luat o grămadă de cărți pe care le citește în zona asta, să vedem. De-a lungul timpului nu mi-a plăcut să impun nimic, nici să-l forțezi, să facă ceva.

Sursa foto: Instagram Corina Bud

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton