Crima care zguduie familia regală. Sarah Ferguson, marcată de tristețe: „A fost loială și muncitoare”

.

Momente dureroase pentru ducesa de York. Sarah Ferguson i-a adus un omagiu fostei sale asistente, care, la doar 46 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din SUA. În opinia ei, Jenean Chapman era loială și muncitoare.

Jenean Chapman zăcea fără suflare și cu urme vizibile de violență atunci când a fost descoperită de Poliție în apartamentul ei din Dallas, Texas, potrivit NBC. Principalul suspect este soțul ei, James, Patrick, în vârstă de 48 de ani, cu care se căsătorise în urmă cu două luni, dar cu care avea o relație furtunoasă de mai mulți ani. Bărbatul fugise, dar a fost prins în Austin.

Citeşte și: Sarah Ferguson, operată după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. Cum a aflat fosta soție a Prințului Andrew de boală

Citeşte și: Familia Regală i-a retras titlul Prințului Harry de pe site-ul oficial, la trei ani de când s-a mutat în SUA

Jenean Chapman a fost ucisă de bărbatul pe care îl iubea

Anchetatorii cred că Jenean a murit cu câteva zile înainte de a fi găsită, iar familia spune că se află într-o „stare de șoc”.

Sarah Ferguson, care a fost căsătorită cu Prințul Andrew din 1986 până în 1996, și-a exprimat durerea pe o rețea de socializare și a postat și o fotografie cu Chapman într-o formă de zile mari.

„Sunt șocată și tristă să aflu că Jenean Chapman, care a lucrat cu mine cu mulți ani în urmă, a fost ucisă în Dallas, la vârsta de doar 46 de ani. Un suspect este în arest”, a mărturisit ea.

„Jenean a fost loială, muncitoare, frumoasă și distractivă și mi se rupe inima pentru familia și prietenii ei. Am vorbit cu ea acum câteva luni și părea atât de fericită. Voi face o donație și voi sprijini familia în orice mod posibil – vă rugăm să ajutați dacă puteți”, a mai spus ea.

Citeşte și: Harry, după ce a văzut scenele intime cu Meghan Markle în „Suits”. „Ar fi nevoie de șocuri electrice pentru a-mi scoate acele imagini din cap”

Citeşte și: Fostul soț al lui Meghan Markle îi pregătește Ducesei de Sussex o lovitură de proporții: „Trebuie să fie îngrozită!”

Jenean Chapman a fost încântată să lucreze cu Sarah Ferguson

Familia a adăugat că este ușurată că a fost făcută această arestare și că vrea doar dreptate pentru ceea ce s-a întâmplat.

Apropiații lui Jenean Chapman au declarat pentru NBC că femeia se mutase în Dallas în urmă cu aproximativ cinci luni pentru un nou loc de muncă și că actualii ei colegi au tras un semnal de alarmă atunci când nu s-a prezentat la serviciu.

„Primul ei loc de muncă după facultate a fost să lucreze cu Sarah Ferguson, ducesa de York”, a spus sora ei, Crystal Marshall.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton