Andrei Duban, despre căsnicia cu Grațiela: „Trebuie să o păzesc!” Dezvăluirile actorului după 14 ani de relație

.

Andrei Duban și Grațiela formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Au o relație de 14 ani, sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună un băiat, Armin, în vârstă de 11 ani.

Recent, Andrei Duban a vorbit despre relația lor și a spus, în spirit de glumă așa cum obișnuiește el adesea, că se miră că o femeie atât de frumoasă ca Grațiela stă cu el.

Grațiela Duban: „Mă sperie ce se întâmplă în jurul nostru”

„E greu să fiu soțul unei femei atât de frumoase. Trebuie s-o păzesc. Și eu mă mir de ce stă cu mine. Mi-a spus că stă cu mine pentru banii mei… Ăia pe care nu îi am. E o mândrie să am o soție atât de frumoasă, dar în același timp mă ține și pe mine în scări, să mă îngrijesc, să mă îngrijesc și de relație” – a spus Duban, pentru fanatik.ro.

Grațiela și Andrei au o relație închegată, bazată pe încredere și comunicare. Grațiela s-a declarat “speriată” de superficialitatea relațiilor dintre oameni. Ea a explicat, în urmă cu câteva luni, că și în relația lor au existat momente de cumpănă, dar au reușit să le depășească.

„Mă sperie ce se întâmplă în jurul nostru, pentru că sunt mulți apropiați, cunoștințe de-ale noastre care traversează o perioadă grea. Și la noi sunt momente mai puțin frumoase, dar noi ne-am educat împreună”, spune Grațiela Duban, potrivit Spectacola.ro.

Actrița consideră că l-a întâlnit pe Andrei la momentul potrivit, exact atunci când ambii își doreau o familie.

„Ce ne-a unit pe noi foarte tare este faptul că ne lega același lucru: familia, pentru că el ajunsese să aibă o vârstă și își dorea să fie la casa lui, iar eu pentru că familia este baza mea psihică, dacă ai familie, poți construi orice.

Citeşte şi: Grațiela și Andrei Duban, despre provocările și avantajele sistemului privat de învățământ: „Sunt părinți care le oferă copiilor alte standarde” / Video exclusiv

Citeşte şi: Andrei Duban, dezvăluiri despre relația cu fiul lui, Armin: „Mă alimentez cu ideea că vreau să iasă un om din el”

Citeşte şi: Grațiela avea o altă relație atunci când l-a cunoscut pe Andrei Duban. Cum rezistă mariajul lor și ce sacrificiu a făcut actorul

Citeşte şi: Cum a slăbit Andrei Duban 25 de kilograme în șapte luni. „Mă felicit pentru pasul făcut!”

Andrei Duban: „Trebuie să existe măsură în toate!”

Pentru că ne-a unit lucrul acesta, noi am încercat de la început să comunicăm foarte bine și eu zic că longevitatea relației noastre se datorează comunicării, deși am trecut și prin momente mai puțin plăcute. Prin comunicare se poate rezolva totul”, a continuat Grațiela Duban.

Băiatul celor doi, Armin, este în clasa a șasea. Andrei Duban spune că încearcă să-și crească fiul într-o manieră cât mai echilibrată.

„Ne luptăm și noi să-l ținem departe de toate tentațiile de acum. Nu putem, însă, să îl ținem sub un clopot de sticlă. Pentru că l-ar exclude colegii, dar încercăm să punem măsură.

Trebuie să existe măsură în toate. Dacă citește o oră pe zi, are voie să se joace pe PlayStation. Dacă își face temele și sportul din ziua respectivă, are voie o jumătate de oră să se uite pe YouTube” – a mai spus Duban, tot pentru fanatik.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton