Kevin Spacey, spitalizat de urgență cu suspiciune de atac de cord. Cum se simte actorul

.

Kevin Spacey a fost transportat de urgență la spital, din cauza unei suspiciuni de atac de cord, după ce brațul i s-a amorțit în timp ce participa la un festival de film.

Actorul, în vârstă de 64 de ani, a fost supus unui RMN, după ce a acuzat o stare de rău în timpul celui de-al 15-lea Festival Internațional de Film Tașkent din Uzbekistan, spunând că simte că „întregul braț stâng a amorțit timp de aproximativ opt secunde”.

Starul din “House of Cards” a fost dus la Clinica de Diagnostic Innova pentru a fi supus unei serii de teste și analize medicale.

Actorul se temea că ar fi suferit un atac de cord, dar doctorii l-au liniștit când i-au spus că nu are probleme cardiace.

 „Domnul Spacey a fost trimis la un centru medical din cauza unor probleme de sănătate. A fost tratat profesional de medici și personal și s-a dovedit că nu are nicio problemă cu inima.” – a  relatat o sursă apropiată actorului, potrivit The Sun.

„Am experimentat aici ceva astăzi care a fost neașteptat”

 „M-a făcut să stau o clipă și să mă gândesc la cât de fragilă este viața – pentru noi toți. Am experimentat aici ceva astăzi care a fost neașteptat. Mă uitam la aceste picturi murale extraordinare de pe pereți și am simțit brusc că mi-a amorțit întregul braț stâng timp de aproximativ opt secunde.

Citeşte şi: Actorul Kevin Spacey a fost acuzat de agresiune sexuală

Citeşte şi: Kevin Spacey, acuzat de atentat la pudoare

Citeşte şi: Kevin Spacey revine pe marile ecrane după ce a fost acuzat de comportament sexual neadecvat

Citeşte şi: Kevin Spacey, dat în judecată pentru că ar fi agresat sexual doi minori, în anii ’80

M-am scuturat, dar le-am spus oamenilor cu care eram și ne-am dus imediat la centrul medical. Mi-am petrecut după-amiaza acolo făcând mai multe teste. Personalul a avut grijă de mine și chiar mi-a făcut un RMN. Totul s-a dovedit a fi complet normal și sunt recunoscător că nu este ceva mai grav.”  – a spus actorul, după analizele medicale.

Kevin Spacey, achitat pentru acuzațiile de agresiune sexuală

La începutul acestui an, Kevin Spacey a fost achitat pentru mai multe acuzații de agresiune sexuală și viol. Spacey a fost dat în  judecată de doi bărbați care susțineau că au fost agresați sexual de celebrul actor pe câdn aveau 14 ani, în urmă cu patru decenii.

 Actorul  a fost achitat pentru cele 9 capete de acuzare. Dar a clacat și a izbucnit în plâns când a auzit sentința juriului.

„Lumea s-a grăbit să judece și până să se pună prima întrebare sau să se dea un răspuns, îmi pierdusem locul de muncă, reputația. Am pierdut totul în doar câteva zile” – a spus el atunci.

În prezent, încearcă să-și refacă cariera după ce a pierdut mai multe roluri importante și a fost eliminat din House of Cards de la Netflix.

Foto –

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton