Gabriela Cristea, declarații în lacrimi despre perioada în care ea și Tavi Clonda încercau să devină părinți: „Nu mai pot psihic”

.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de un deceniu și au împreună două fiice, Victoria Bella Margot și Iris Thea Selena. Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre perioada dificilă în care ea și solistul au încercat să conceapă prin inseminare.

Gabriela și Tavi sunt împreună din septembrie 2013 și s-au căsătorit civil în aprilie 2015, iar religios în august 2019. Atât prezentatoarea, cât și solistul și-au dorit foarte mult să întemeieze o familie. Nu a fost ușor, însă. Timp de un an, tratamentele urmate de prezentatoare nu au dat roade, în cele din urmă cuplul renunțând la ele.

Relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda, pusă la încercare de dificultățile de a concepe

Invitată în podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Gabriela Cristea a vorbit despre perioada dificilă în care încerca să rămână însărcinată. Lunar, prezentatoarea TV făcea câte două seturi de analize de sânge pentru a confirma că inseminarea a funcționat. Din nefericire, analizele nu au dezvăluit niciodată acest lucru, iar, în cele din urmă, ea și Tavi au renunțat la întreg procesul. Gabriela a povestit momentul în care au luat această decizie.

„I-am zis: «Eu nu pot să mă uit, uită-te tu». A deschis fișierul și mi-a zis: «O să vină o vreme când o să învingem amândoi analiza asta». Am plâns atunci… Efectiv nu mai știa ce să-mi facă, nu mai avea resurse, nici el. Acolo și el a cedat. El a fost mult mai puternic decât mine în perioada aia. Ăla a fost momentul în care am zis că ne oprim. Nu mai pot fizic, nu mai pot psihic, nu mai pot ca om”, a declarat Gabriela Cristea, în podcastul Ilincăi Vandici.

Citșete și: Regula pe care și-au impus-o Gabriela Cristea și Tavi Clonda în timpul certurilor: „Prefer să mergem așa”

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat proiectul

Gabriela Cristea: „I-am spus: «Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie, n-o să am nimic împotrivă»”

În acea perioadă, din cauza tratamentelor și a stresului, Gabriela a avut fluctuații de greutate pentru care a fost aspru criticată de cei care o urmăreau la televizor. Prezentatoarea TV a mărturisit că, deși pentru ea nu mai contau aspectul fizic și profesia la acea vreme, comentariile negative au rănit-o.

„Am avut și o discuție cu Tavi. I-am spus: «Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie, n-o să am nimic împotrivă». El mi-a zis așa: «Când te-am luat de nevastă și am hotărât să am o relație cu tine, te-am luat pe tine pentru ceea ce ești. Da, îmi doresc să am un copil, dar eu am hotărât că eu cu tine vreau să fiu. Dacă Dumnezeu o să vrea să ne dea un copil, o să ne dea. Dacă o să considere că nu putem să facem un copil, asta este. Dar eu cu tine vreau să merg mai departe». Am avut discuția asta, eu am provocat-o”, a mai povestit prezentatoarea TV, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Gabriela Cristea, despre divorțul de Marcel Toader: „A fost zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant”

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre divorțul și viața alături de Marcel Toader: „Mă pusese bou la jug. Am pierdut 480 000 de euro” / Video

Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Solistul este mai tânăr

Nici Tavi, nici Gabriela nu aveau probleme de sănătate care să-i împiedice să conceapă. Cu toate acestea, întemeierea unei familii a fost o provocare pentru ei. În cele din urmă, după ce au renunțat la inseminare, prezentatoarea a rămas însărcinată cu prima fiică, Victoria. Apoi, la scurt timp de la nașterea Victoriei, Gabriela a rămas însărcinată cu Iris, care s-a născut în martie 2019, la un an și jumătate de la nașterea Victoriei.

Tavi este cu 5 ani mai tânăr decât soția lui, însă Gabriela declara în trecut că nu a resimțit niciodată diferența de vârstă dintre ei. „Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el este mai matur”, spunea prezentatoarea TV atunci.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton