Iuliana Marciuc l-a dat de gol pe Adrian Enache. Ce plan are artistul cu fiica Diana, care l-a făcut bunic, și nepoata lui

.

Adrian Enache trăiește sentimente intense de când fiica lui l-a făcut bunic. Diana Enache a adus pe lume, în urmă cu o săptămână, o fetiță de nota 10. Marcat de momentul prin care trece, artistul a hotărât să dedice un moment din concertul pe care îl va susține pe 14 noiembrie, la Sala Palatului, și nepoatei sale. Ba mai mult, tot atunci, fiica sa, Diana Enache, va reveni pe scenă, pentru că în ultimele luni a ascultat sfatul medicilor și nu a mai cântat.

Anunțul a fost făcut de Iuliana Marciuc, care a mărturisit că a văzut multe lacrimi de bucurie în ochii lui Adrian Enache în această perioadă.

Citeşte și: Dieta adoptată de Iuliana Marciuc a dat rezultate: „Combinații periculoase nu mai fac”. Cum își menține silueta / Exclusiv

Citeşte și: Iuliana Marciuc, despre romanticul Adrian Enache și perioada în care au stat despărțiți: „Dorul este mare, dar şi regăsirea spectaculoasă”/ Exclusiv

Iuliana Marciuc:”O vom celebra împreună pe frumoasa Maria la Sala Palatului, în 14 noiembrie”

„Mari emoții și mare bucurie! O vom celebra împreună pe frumoasa Maria la Sala Palatului, în 14 noiembrie, când am gândit împreună cu regizorul spectacolului, Daniel Iordachioaie, un moment special pentru a marca prima apariție pe scenă a Dianei în calitate de mămică. Să fie mereu înconjurate de iubire și noroc, iar în ochii bunicuțului rock’en roll să vedem numai lacrimi de bucurie câte am văzut zilele astea”, a mărturisit Iuliana Marciuc, pe o rețea de socializare.

Micuța, care este deja vedeta familiei, va purta numele Maria. Adrian Enache a fost încântat că fiica sa și iubitul ei au făcut această alegere. „Cred că Maria, pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, mărturisea Adrian Enache, la Antena Stars, când Diana era însărcinată.

Citeşte și: Adrian Enache, primele declarații după ce a devenit bunic. „E o senzație cu adevărat unică” / Exclusiv

Citeşte și: Iuliana Marciuc, sărbătorită de Adrian Enache și de fiul lor la aniversarea de 56 de ani. Ce tort a avut

Citeşte și: Iuliana Marciuc a pregătit bugetul pentru studiile fiului său. Țara în care e tentat David să plece la facultate

Diana Enache, despre Ionuț Vîntu, iubitul ei: „Ne înțelegem foarte bine”

Diana Enache și Ionuț Vîntu, fiul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, se iubesc de aproape cinci ani, dar nu se grăbesc către altar. Cu toate astea, nu ar fi exclus ca acum, după nașterea fetiței lor, lucrurile să se schimbe. „Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație: să te completezi și să aveți același viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleași valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid”, susținea artista, pentru UNICA.RO.

„Am avut o copilărie frumoasă, cu foarte multă muzică și foarte mulți artiști în preajmă”

Diana Enache a recunoscut, la un moment dat, că îi era rușine să cânte în fața lui Adrian Enache atunci când era mică, dar domeniul în care activează tatăl său a ajutat-o să cunoască această lume. „Am avut o copilărie frumoasă, cu foarte multă muzică și foarte mulți artiști în preajma mea. De asta mi-a și fost ușor să mă adaptez în lumea asta”, a precizat ea, în ”Laivu’ lu’ Enache”, podcastul realizat de tatăl său.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton