Kate Middleton, în scaun cu rotile, pe terenul de rugby. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

.

Kate Middleton și-a demonstrat abilitățile sportive la un eveniment recent, ce a avut loc în nordul Anglei.

Prințesa de Wales a participat la un joc de rugby pentru a evidenția susținerea familiei regale pentru sport. Ea a luat parte la o sesiune de antrenament condusă de membrii echipei Angliei de rugby în scaun cu rotile, câștigătoare a Cupei Mondiale.

Kate Middleton, în scaun cu rotile, cu jucătorii profesioniști de rugby

Principalul obiectiv al vizitei lui Kate a fost să evidențieze impactul pozitiv pe care Disability Rugby League îl are asupra celor care practică acest sport. Prințesa Kate, în vârstă de 41 de ani, a vrut să arate și modul în care sportul poate ajuta la combaterea inegalităților. De asemenea, a vrut să scoată în evidență faptul că oricine își poate dezvolta abilitățile prin sport, indiferent de circumstanțe sau de background.

Participarea ei la acest eveniment face parte din responsabilitățile ei de patron al Ligii de fotbal Rugby, o funcție pe care a preluat-o de la cumnatul ei, Prințul Harry, când acesta s-a retras din îndatoririle sale regale.

Kate s-a alăturat activităților zilei găzduite de Rugby Football League, Hull FC și Universitatea Hull, unde membrii celor două echipe au jucat o serie de meciuri amicale, necompetitive. La eveniment au participat și studenți de la Centrul de Excelență al Hull FC, ca parte a pregătirii lor de Disability Rugby League.

Liga de rugby în scaun cu rotile este în prezent cel mai complex format din Rugby League, oferind posibilitatea tuturor de a juca împreună, indiferent de sex sau dizabilitate.

În cadrul evenimentului Kate a fist informată, de asemenea, și despre Physical Disability Rugby League (PDRL), o versiune full-contact a jocului adaptată pentru jucătorii cu dizabilități fizice.

„Sunt foarte încântată să devin patroana Ligii de Rugby și a Uniunii de Rugby”

Prințesa de Wales a participat și la exerciții de abilități cu mingea împreună cu jucători PDRL și LDRL, dar și cu studenți de la Centrul de excelență al Hull FC. La Centrul de Excelență, studenții cu vârste între 16-18 ani fac primii pași către posibile cariere de lucru în sport sau către alte studii ulterioare.

Citeşte şi: Kate Middleton, surprinsă în timp ce juca rugby cu sportivii profesioniști

Citeşte şi: Kate Middleton, cu degetele bandajate în public. Prințesa de Wales și-a făcut și o schimbare de look

Citeşte şi: Cum reușește Kate Middleton să se mențină în formă: „Sar chiar și în trambulină”

Citeşte și: Kate Middleton a îmbrăcat același costum de două ori într-o săptămână. Cât costă și ce brand este / Foto

În ianuarie, prințesa a găzduit o recepție pentru echipa Angliei de rugby în scaun cu rotile la Palatul Hampton Court, în semn de recunoaștere pentru că a fost încoronată campioană mondială în noiembrie anul trecut.

Kate a fost numită patroana Ligii de Rugby din Anglia la începutul anului trecut. Ea s-a declarat foarte entuziasmată și onorată de distincția primită.

Sunt foarte încântată să devin patroana Ligii de Rugby și a Uniunii de Rugby – două organizații fantastice care se angajează să valorifice puterea pe care o poate avea sportul în a reuni comunitățile și pentru a ajuta oamenii să înflorească. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu ei. Se prevede un an interesant pentru acest sport” – a transmis Kate Middleton, pe Instagram, la momentul respectiv.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton