3 zodii vor suferi din dragoste în octombrie. Ce nativi vor experimenta iubirea neîmpărtășită

.

Octombrie vine cu zile nefericite pentru nativii unor zodii și, deși multe dintre intențiile lor ar putea fi bune, există posibilitatea să descopere că sunt puțin prea entuziasmați.

Din cauza energiei lui Venus care se lovește cu tranzitul Lilith, intențiile bune se întâlnesc cu mișcările greșite. Lilith intră în Fecioară chiar în vârful lunii, dându-ne ideea că, dacă putem ieși în evidență, îl vom câștiga pe cel pe care îl iubim.

3 zodii vor trece printr-o perioadă dificilă în octombrie

Deși în luna octombrie nativii a trei zodii tind să fie foarte romantici, multe situații de iubire neîmpărtășită sunt întâlnite. Mercur se mută în Balanță în timp ce Marte se conectează cu Nodul, dând impresia că este timpul să acționăm, când, de fapt, ar trebui să ne gândim mai bine înainte de a face un pas.

Venus se unește cu Lilith pe data de 9 octombrie, așa că cele trei semne zodiacale menționate mai jos trebuie să aibă grijă de inimile lor. Va fi o lună de frustare, greșeli și confuzie pentru tinerii îndrăgostiți. Aceste trei semne zodiacale trebuie să țină cont de ceea ce le prezic astrele pentru octombrie 2023, notează yourtango.com.

Citește și: Zodiacul amerindian – ce animal ești și ce spune acest lucru despre tine

Citește și: Zodii care scapă de problemele cu banii în octombrie

Taur

Deși crezi că te îndrepți în direcția corectă, se întâmplă să-ți asculți doar inima și, după cum se spune, „inima vrea ceea ce inima vrea”. Acest lucru implică, de asemenea, că inima poate fi o sursă destul de nesigură atunci când vine vorba de realitate și, cu toată energia confuză și conflictuală a Venus și a Lilith care ți se îndreaptă, semnul tău, al Taurului, în special, va fi lovit de săgeata lui Cupidon. Nu vei ști ce să faci cu ea.

Te îndrăgostești, te entuziasmezi și mergi într-o căutare nebună pentru a transforma acea dragoste în ceva real. Trebuie să fii cu ochii deschiși pentru că în luna octombrie vei face unele dintre cele mai grave greșeli ale tale în ceea ce privește iubirea. Ai grijă, nu te arunca cu capul înainte!

Citește și: Cupluri magice în funcţie de zodie. Sunt suflete pereche, au relații perfecte

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru prima jumătate a lunii octombrie: „Se întorc roți karmice față de oamenii cărora le-am greșit”

Leu

Pentru că refuzi să crezi că ai putea eșua vreodată la orice – mai ales la dragoste, vei descoperi că octombrie îți prezintă o serie nesfârșită de ceea ce se simte ca ușile să ți se trântească în față. Energia lui Lilith te face să simți că vei câștiga cumva persoana de care ești îndrăgostit, iar în mintea ta… de ce nu ai face-o? Ai farmecul și abilitățile seducătoare și te simți suficient de atractiv pentru a cuceri inima aproape oricui.

După cum se spune, singura problemă este că te apropii de persoana greșită. Pentru că te simți atât de împuternicit cu dragoste și energie pozitivă, nu vei putea să te împaci cu ideea că cel pe care îl iubești pur și simplu nu este interesat de tine, oricât de fermecător și carismatic ai fi. Te vei confrunta cu respingerea în octombrie 2023… dar tu fiind TU, ei bine, vei trece peste asta.

Fecioară

Trebuie să înțelegi că nu poți avea întotdeauna ceea ce îți dorești doar pentru că simți că ai cerut ceva ce crezi că este fezabil. S-ar putea să simți că, în luna octombrie, ți se „datorează” ceva frumos, dar problema aici este că, cu toată energia ciudată a Lilith din jur, vei începe să vezi ce este în neregulă cu lucrurile înainte de a vedea ce este în regulă cu ele. Cu alte cuvinte, Octombrie te face să te simți îndreptățit și puțin snob, de parcă lumea ți-ar datora o experiență grozavă și, deși știi că depinde de tine, tot vrei să dai vina pe ceilalți pentru orice moment dificil pe care îl ai.

S-ar putea să descoperi că deseori te cerți cu partenerul. E ca și cum ei sunt acolo pentru a suporta greul frustrării tale și, pentru că știi că va rămâne pentru mai mult, continui să îl superi și să-l faci să creadă că îi porți pică pentru că te iubește. Toate acestea sunt lucruri grele și le vei rezolva.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton