Cu ce s-ar ocupa Shurubel dacă ar renunța la televiziune: „Am avut tot timpul un optimism ușor nebun” / Exclusiv

.

Shurubel este unul dintre cei mai carismatici prezentatori de televiziune și, fiind o persoană atât de deschisă, mulți au impresia că nu mai este nimic de știut despre el. Dar se înșală. Acesta mai are multe surprize și ași sub mânecă și încă își poate surprinde publicul și fanii.

Simpatic, entuziast, cu umorul la îndemână, Shurubel, pe numele său adevărat Andrei Lăcătuș, a dezvăluit care este pasiunea lui despre care nu mulți știu: street dance-ul. Într-un interviu acordat Unica.ro, îndrăgitul prezentator tv a vorbit despre cea mai mare provocare a vieții lui, care a fost cea mai mare nebunie pe care a făcut-o până acum, dar și ce ar face dacă ar fi nevoit să renunțe la televiziune.

Ce ar face Shurubel dacă ar renunța la televiziune

Împreună cu Bogdan Ciudoiu și Lili Sandu, Shurubel aduce zâmbetul pe buze telespectatorilor în fiecare dimineață în emsiiunea „Vorbește lumea”. Acesta iubește televiziunea și tot ce se întâmplă în fața camerelor de luat vederi, însă în cazul în care ar fi nevoit să renunțe la acest drum, prezentatorul spune că are un mic plan de rezervă.

Dacă ar fi să renunți la televiziune, spre ce domeniu te-ai îndrepta? 

Aș face radio din nou, fiindcă mi-e foarte dor. Sau m-aș apuca să antrenez o echipă de fotbal de copii. Nu sună rău. (zâmbește)

Care a fost cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o vreodată? 

Când eram prin facultate, mă duceam vara în Vama Veche fără planuri, fără cazare și aproape fără bani. Într-o noapte am adormit pe plajă, pur și simplu, și m-am trezit cu un câine în brațe, care dormea acoperindu-mi jumătate de față, cumva ca să mă protejeze de soarele care deja ardea, pentru că era cam ora 11.

Care este cheia succesului tău? Ce calitate crezi că te-a ajutat cel mai mult în profesia ta? Dar în viață, în general? 

Am avut tot timpul un optimism ușor nebun. Nu știu de ce mi-am pus la un moment dat în minte că mie o să îmi iasă lucrurile. Și asta m-a făcut să nu mă dezamăgesc când nu ieșeau, ci mai degrabă să îmi zic: “lasă, n-au ieșit acum, dar ies data viitoare”. Și cred că a funcționat.

De ce nu a plecat Shurubel din România

Foarte mulți tineri aleg să părăsească România în speranța că vor duce o viață mai bună în străinătate. Tu te-ai gândit vreodată să faci acest pas? 

M-am gândit, dar mi-am dat seama repede că o să îmi fie greu să mă lupt cu prezentatorii radio și tv din orice țară, fiindcă ei vorbesc limba locală. Plus că România mie îmi pare pe un drum foarte fain. Cred că vor vrea străinii să vină la noi cât de curând. Autostrăzi să le facem și o să fie bine.

Dacă ai putea să călătorești înapoi în timp, ce sfat i-ai da lui Shurubel de acum 10 ani? 

Să nu lase să se destrame echipa de la canalul de YouTube 10lucruri. Canalul ăla a fost pasiunea și șansa de succes a trei băieți care altfel poate n-ar fi îndrăznit să intre în lumea asta, a creatorilor de conținut. Deci dacă găsiți ceva asemănător în viața voastră, țineți-vă bine de lucrul ăla. 

Citește și: Ce face Shurubel, de la „Vorbește Lumea”, în fiecare dimineață, înainte să apară la TV: „Mulți nu știu” / Exclusiv

Citește și: Din ce a câștigat Shurubel primii bani: „Nu i-am avut niciodată în cantități mari”. Și-a cunoscut soția la coadă la analize / Exclusiv

Citește și: Lili Sandu, vedetă fără acordul tatălui: „Nu și-a dorit ca fiica lui să îmbrățișeze o carieră de artistă” / Exclusiv

Citește și: Bogdan Ciudoiu, de la Pro TV, a lucrat în ceainărie: „Am învățat vreo 200 de feluri de ceai. Ne testa patroana locației” / Exclusiv

Shurubel, pasionat de street dance

Vei prezenta în curând un concurs de street dance. Te consideri un dansator bun? Cu ce scheme ai putea să îți impresionezi fanele?

Am făcut odată “elicopterul” pe un covor roșu la un eveniment și era să rămân întins pe acolo. (râde) În rest, mi se pare că dansez binișor și am ceva swag pe hip-hop și R&B, deci balans bun și îndoit de genunchi.

Cât de important este sportul pentru tine? Obișnuiești să te implici în activități sportive?

E important în sensul că vreau să-l practic mai mult și mă oftic că nu am disciplina si motivația necesare să și reușesc. Mi-am luat totuși bandă de alergat în casă și merg pe ea destul de des. Am descoperit că pot să merg și în pași de dans, cu căștile pe urechi.

Ai afirmat că ai crescut în această comunitate de street dance și că ai participat la câteva battle-uri 1 vs 1. Ai concurat la vreunul? Dacă ai avea ocazia ai participa acum la un astfel de concurs?

Am fost doar MC, n-am intrat în battle. Asta din respect pentru oamenii care fac asta, se antrenează constant și studiază fenomenul. Nu vreau să își piardă timpul cu un amator ca mine, dar știu să îi susțin de pe margine. Și dacă îmi dai și un microfon, mă simt ca acasă.

De ce ar trebui să vină lumea joi, pe 5 octombrie, la Circul Metropolitan la competiția națională de all styles street dance?

Pentru că e rar să îi vezi la un loc pe unii dintre cei mai buni 16 dansatori din țară și să mai ai și puterea să decizi câștigătorul, în lupta dintre ei. Pentru că o să vezi o gramadă de stiluri de dans (eu în liceu nici nu știam că există și waaking, și locking, și vogue, și electro dance, de exemplu). Și pentru că energia aia de pe ring se transmite și în public, garantez.

Tu ai fost MC și anul trecut la aceeași competiție. Cu ce crezi că va fi diferit ediția de anul acesta față de cea din 2022?

Pe lângă faptul că se schimbă modul de votare (publicul primește brățări care se aprind albastru sau roșu), mă aștept ca anul ăsta să văd și mai multă dedicare pe ring, să îi văd pe dansatori și mai prezenți și mai energizați decât anul trecut. Miza e un loc în finala internațională Red Bull Dance Your Style și cred că și anul ăsta o să dea totul ca să câștige.

„Cea mai bună unealtă să mă apropii de fete”

Ție de ce-ți place street dance-ul?

În liceu a fost cea mai bună unealtă să mă apropii de fete. Am văzut niște filme cu street dance (dacă n-ați văzut You got served, căutați-l), am învățat câteva mișcări și am observat că puteam să ies un pic în evidență și să cresc în ochii fetelor la petreceri. Și de acolo a început povestea. Azi iubesc fenomenul, execuțiile și spectacolul, fiindcă nu mai am nevoie (și nici voie) să impresionez fete la petreceri. (zâmbește)

Care a fost cea mai mare provocare din viața ta, până acum?

Nu știu dacă cea mai mare, dar una interesantă a fost castingul pentru emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV. Mulți nu realizează, dar și noi, prezentatorii, dăm concursuri, uneori chiar un fel de battle-uri pentru un anumit post. Norocul meu a fost că m-am ținut tare și că producătorilor le-a plăcut ceva la mine. Probabil inteligența, că mi-e greu să cred că m-au luat pentru aspectul meu fizic spectaculos.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Shurubel

Sursă foto: PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton