Kate Middleton a îmbrăcat același costum de două ori într-o săptămână. Cât costă și ce brand este / Foto

.

Kate Middleton și-a dovedit din nou modestia! Prințesa de Wales a îmbrăcat un costum bleumarin cu dungi de două ori în aceeași săptămână și i-a luat cu totul prin surprindere pe fanii regali.

Kate Middleton a ieșit, marți, cu Prințul William pentru a onora Luna Istoriei Negre în Marea Britanie și și-a surprins admiratorii, asta pentru că a ales să poarte aceeași vestimentație de la întâlnirea de vineri cu CEO-ul Apple, Tim Cook.

Citeşte și: Fiica lui Kate Middleton are aceeași pasiune ca Prințesa Diana. Charlotte ia lecții pentru asta

Citeşte și: Regula strictă a lui Kate Middleton și a Prințului William față de copiii lor ce nu poate fi încălcată

Citeşte și: Kate Middleton, cum nu a mai fost văzută. Clipul cu prințesa cântând într-o piesă școlară a devenit viral / Video

Kate Middleton, același costum, dar altă cămașă

Soția lui William a îmbrăcat un sacou Holland Cooper (669 de dolari) și pantaloni drepți (364 de dolari) cu talie înaltă de la același brand. Dacă în prima fază a purtat o helancă, pentru cel de al doilea eveniment a ales o bluză (180 de dolari) cu decolteu în V.

Kate Middleton a accesorizat la ținută o pereche de pantofi din piele de căprioară de la Gianvito Rossi (795 de dolari) și aceiași cercei cu perle Shyla (82 de dolari) pe care i-a purtat la costumul verde de la Burberry, în care a mers la fabrica de textile săptămâna trecută.

Fanii regali o vor îmbrăcată altfel

Fanii regali au avut multe de spus despre al optulea ei costum dintr-o lună și și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare. „Singurul lucru care îmi place este că nu a purtat din nou puloverul pe gât, arăta mai bine cu cămașă”, a spus unul.

 „Este superbă, dar în acest moment m-am plictisit. Unde este fashionista?! Adu-o înapoi, te rog”, a comentat un al doilea.

„De ce ar purta același costum de două ori într-o săptămână?” s-a lamentat altul. „Nu este destul de rău că poartă aceleași costume McQueen sau Mouret, dar în culori diferite, la fiecare angajament. Atât de dezamăgitor!”, a spus o altă persoană.

Citeşte și: Motivul hilar pentru care Kate Middleton s-a prefăcut că e iubita lui William înainte de a forma un cuplu

Citeşte și: Kate Middleton, cu degetele bandajate în public. Prințesa de Wales și-a făcut și o schimbare de look

Citeşte și: Pippa Middleton, surprinsă într-un costum de baie minuscul, la 40 de ani. Sora lui Kate Middleton are trei copii

Kate Middleton a apărut în opt costume într-o lună

Prințesa de Wales este cu siguranță în era costumelor. Ea a apărut în sacou și pantaloni la repetițiile pentru evenimente precum Cupa Mondială de Rugby de luna trecută, dar și atunci când a făcut o vizită la închisoare.

De fapt, ultima dată când a purtat o altfel de ținută a fost pe 8 septembrie, când a marcat prima aniversare de la moartea Reginei Elisabeta într-o rochie de haină vișinie și a purtat cerceii suveranei.

Prințul și Prințesa de Wales se cunosc de pe vreme când erau studenți la Universitatea St Andrews din Scoția, în 2001. Cei doi au fost la început prieteni buni, apoi și-au dus relația la alt nivel și au ajuns să formeze un cuplu.

Kate Middleton și William sunt căsătoriți de 12 ani și au trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton