Primele imagini de la „Love Island România”. Unul dintre băieți, respins de toate fetele. Reality-show-ul începe azi, la PRO TV

.

Emisiunea „Love Island România” începe în această seară, de la ora 23:00, la PRO TV. Primul episod este deja disponibil online, pe VOYO, de seara trecută. Cel mai fierbinte reality-show al momentului urmărește aventura mai multor tineri în căutarea jumătății lor.

Formatul debutează cu 10 concurenți, 5 fete și 5 băieți. Aceștia vor încerca să formeze cel mai solid cuplu, în lupta pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Cei 10 concurenți vor locui într-o vilă de lux, în Tenerife. Vor trăi o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a-și găsi jumătatea.

„Love Island România” începe în această seară, la PRO TV

Ada, Alexandra, Gabriela, Josephinka și Mădălina au fost primele care au pășit în vilă sexy, încrezătoare, nerăbdătoare și decise să descopere dragostea adevărată. Au descoperit astfel casa în care vor trăi 24 de ore din 24, fără niciun contact cu exteriorul. „Caut ceva serios, nu caut o aventură!”, a declarat Ada. „Sunt aici să-mi găsesc marea iubire!”, a spus și Alexandra, convinsă că-și va găsi sufletul pereche la „Love Island România”.

Imediat după intrarea în vilă, Alina Ceușan, gazda „Love Island România”, le-a invitat pe fete la primul moment cheie din show: cunoașterea băieților și formarea cuplurilor. „Fetelor, ne aflăm în fața primului moment important de la «Love Island România», formarea cuplurilor inițiale. Pentru astăzi, regulile sunt foarte simple, o să vă prezint băieții rând pe rând, voi vă veți arăta intenția de a forma un cuplu, după care fiecare băiat are dreptul să aleagă cu cine dintre voi va merge mai departe”, le-a spus Alina Ceușan.

Citește și: Cine sunt cei 10 concurenți care caută dragostea la „Love Island România”, show prezentat de Alina Ceușan

Citește și: Alina Ceușan de la „Love Island România”, despre operațiile estetice și rolul ei în social media: „Nu îmi place să ascund lucruri” / Exclusiv

Citește și: Alina Ceușan de la „Love Island România” are apartament într-o clădire istorică din București: „A fost construit în 1928” / Exclusiv

Citește și: Alina Ceușan, prezentatoarea „Love Island România”, despre câștigurile din TV și online: „Sunt aproape la același nivel” / Exclusiv

Două dintre fete și-au arătat intenția de a renunța la partenerul ales inițial

Cum a reacționat unul dintre băieți atunci când niciuna dintre cele cinci fete nu a vrut să-l aleagă? Cine este cel care, prin simpla prezență, a reușit să pună sub semnul întrebării două dintre cuplurile deja formate, pentru că fetele și-au arătat intenția de a renunța la partenerul ales inițial? Toate acestea și multe altele, vedem în primul episod „Love Island România”, disponibil chiar acum pe VOYO.

Emisiunea este în fiecare zi, de duminică până vineri, pe VOYO. Luni, de la ora 23:00, și de marți până vineri, de la ora 23:30, o puteți urmări la PRO TV.

Love Island – Mai fierbinte ca soarele!

Foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton