Monica Tatoiu: „Sunt milionară! Am putut să devin bogată fără să fur!”. Ce pensie are fosta afaceristă

.

Monica Tatoiu a dezvăluit ce pensie are și ce salariu avea până să se pensioneze.

În vârstă de 67 de ani, Tatoiu se mândrește că a fost o femeie de afaceri de succes, o perfecționistă pe plan profesional și spune că deși acum nu are niciun fel de probleme cu banii, totul a venit cu un cost. Monica Tatoiu regretă că s-a ocupat mai mult de partea profesională și și-a pus familia și copilul pe locul al doilea.

Monica Tatoiu: „Dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii”

„Sunt milionară. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei.

Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, așa cum se spune” – a spus ea, invitată la “Un podcast”, găzduit de Geanina Iacob.

Fosta afaceristă a mai precizat că în familia ei au fost probleme financiare până când ea a împlinit 17 ani, moment în care tatăl ei, cardiolog de profesie, a început să câștige din ce în ce mai bine.

„Până la 17 ani făceam baie în lighean”

“Da, sunt milionară. Dar sunt milionară cu anumite costuri. Până la 17 ani făceam baie în lighean și am dormit cu mama, tata si fratele într-o singură cameră. Și brusc tata a început să câștige foarte mult. Era cardiolog și era foarte bun. Câștiga atunci 85 mii de lei pe lună. Deci eu niciodată nu am avut probleme. Și niciodată nu am cerut să mi se mărească salariu, pentru că am fost foarte profitabilă. Am avut, nici nu mai știu, 30-40 mii de euro salariul. La care s-au plătit taxele.

Dar totul are un cost. Pe tata nu îl vedeam decât o dată pe săptămână. Stătea numai în spital. A murit acolo. Nu a avut 25 de ani concediu. Meseria a fost viața lui. Și eu l-am copiat. Iar copilul meu… o dată l-am uitat la birou, dormea sub birou și mi-am dat seama în mașină că nu e cu mine. Nu e bine” – a mai povestit Tatoiu.

Monica Tatoiu s-a căsătorit pentru a câștiga un pariu cu tatăl ei

Până să-și cunoască actualul soț, pe Victor Tatoiu, fosta afaceristă a mai fost căsătorită, dar mai mult din joacă, pentru a-i demonstra tatălui ei că poate convinge orice bărbat să o ia de soție.

„A fost un pariu cu tata. Tata zicea că am toate particularitățile sârbilor – sunt încăpățânată, mândră, agresivă, adică eu mai întâi îți dau în cap și pe urmă îți explic de ce. Tata era disperat și zicea: ‚Tu n-o să te căsătorești niciodată în ritmul ăsta!’ Zic: ‚Tată, trebuie să trăiesc, nu pot!’

Mama era disperată, se ruga la biserică. Tot ceea ce este omenesc posibil am făcut la viața mea, dar mama s-a rugat pentru mine. Și zic: ‚Tată, uite!’, că tata era în marea conducere ‚underground’ a orașului, «Care zici tu că e cel mai… cel mai cel?’, ‚Radu Stoenescu, el să fie!’ Zic: ‚Bine. În trei luni de zile, mă ia de nevastă!’” – a spus Tatoiu, în cadrul podcast-ului „În Oglindă”, moderat de Mihai Ghiță.

Fosta afaceristă l-a convins pe Stoenescu să o ia de soție, dar trei luni mai târziu cei doi s-au despărțit.

“Și l-am convins! M-am căsătorit în septembrie 1977, făcusem în iunie de ziua mea pariu cu tata. Și am divorțat după trei luni!” – a mai spus ea.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton